Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

9. 1. 2013 20:42

Nějaký důkaz, že ten úbytek hospod ještě roky poté co se zakázalo kouření by nebyl? Jenom že ve Švédsku došlo k opaku - návštěvnost stoupala.

2 3
možnosti
JR

J34a32r72a 41R47a62n24k

9. 1. 2013 21:52

To same v Kanade a USA, restaurace a puby jsou plne, ale nikdo nepokrikuje venku opile po kolemjdoucich.....znamena to. ze kazdy kurak je vulgarni opilec?

1 2
možnosti
PK

Můj syn pracuje již 4 roky v Londýně. Párkrát jsem tam za ním byl a občas jsem si i do pubu zašel. Nemohu ale řící, že by i přes dost vysoké ceny piva zely prázdnotou. Naopak, navečer je tam někdy obtížné sehnat volný stůl pro partu čtyř lidí.

Osobně těch nekuřáckých hospod třeba v Plzni moc nenacházím. Osobně se raději najím v čistém prostření, než v zakouřeném.

3 1
možnosti
RK

Žárovky nic moc, to kouření je taky tak nějak nezajímavé, Klaus zdivočel, fakt nevím co si vymyslíte pro příští volby. Začíná mi vás být líto:-)

3 4
možnosti
MO

Jestli Vám osobní svoboda (a taky odpovědnost atd.) připadají nezajímavé, tak samozžejmě i Svobodní vás nezaujmou...Třeba už v roce 2010 jsme byli jedinou stranou která hlasitě protestovala proti povinnému přimíchávání biopaliv (tehdy to Babiš protlačil podchycením napříč všemi parlamentními stranami), ale to je pro vás taky asi nuda. Stejně jako zelená elektřina, termoštítky budov, vysoké daně, přebujelý stát, dotace na kdeco, vysoké daně, rozpočtové zadlužování... Jestli vám to nevadí, tak Vás nemůžem zaujmout.

5 2
možnosti
Foto

Ve Španělsku se předpovídalo hromadné zavírání barů, restaurací a diskoték po zákazu kouření v těchto prostorách, nic takového ale nenastalo, a část kuřáků je s tímto opatřením spokojená (ne všichni rádi jedí v zakouřeném prostředí).

3 6
možnosti
VT

A nebylo by lépe nechat na provozovateli toho kterého zařízení zda chce aby bylo kuřácké či nekuřácké?

Jedna moje příbuzná je velká bojovnice proti kouření. Velmi podporuje zákaz kouření v restauracích. Ale je tady jedno ale. Ona do těch restaurací nechodí. Ani do těch nekuřáckých. Přesto se cití kompetentní rozhodovat o tom jaké mají být,

Nedávno jsem byl s přáteli oslavovat narozeniny. Byli jsme v restauraci, která byla rozdělená na kuřackou a nekuřáckou část. Kuřácká byla prakticky plná, nekuřácká část zela prázdnotou. Všiml jsem si, že i když přišlo několik hostů kteří přišli na pivo  raději odešlo než aby šlo do nekuřácké části.

Já sám jsem nekuřák a také jsem raději tam kde je čistý vzduch. Ovšem  do hospod kam se chodí na pivo a pod. chodí lidé, kteří jsou z velké části kuřáci. A hospody nejsou veřejná služba dotovaná společností. Hospody jsou provozovány z peněz soukromých majitelů a mělo by být na nich jak.

9 3
možnosti
RK

Jinými slovy. Hospod bylo moc a lidé se naučili víc šetřit. Inu je krize. Tak hospody krachují. Nejen v UK, ale i u nás. A to se u nás kouří o sto šest.

3 1
možnosti
JR

J29a37r35a 60R71a40n27k

9. 1. 2013 21:54

Hospody nekrachuji, zalezi na tom, kdo je vede:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1291x
člen Strany svobodných občanů

- www.svobodni.cz

- ale tady jen se svými osobními názory

Seznam rubrik