Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Neviem načo tie chorobné výlevy proti EU! V Česku zomierajú ľudia na metanol a nebude dlho keď začnú zrejme zomierať aj na EU! Boj s vetrom je v Česku priam historický.

0 0
možnosti
BM

Pro ty, kteří pořád ohánějí termínem "fašismus".....

"Nálepka fašismu je to samé jako svého času stigmatizující nálepka „třídní nepřítel“ či „nepřítel lidu.“. Je to úspěšná metoda, kterou se dá oponent srazit k zemi, zacpat mu ústa, přivolat na něho represe a podle potřeby to v médiích zveřejňovat"

                                                                               Alexandr Solženicin.

4 0
možnosti
MK

Ono na té národnosti tak záleží? Jestli ano, tak Krym je německý a ukrajinský, protože ho dobyla Němka Kateřina Veliká za pomoci ukrajinských kozáků. V současné době na Krymu nejsou ruská vojska , ale tuvinská, protože tam byla poslána ruským ministrem obrany, který není Rus, ale Tuvinec.

3 0
možnosti
PN

To jako že poloostrov pevninsky propojený s nějakým státem nemá s tím státem nic společného, ale má toho spoustu společného s jiným státem, s kterým není propojený nijak? No když vystěhujeme původní obyvatelstvo a budeme tam vozit vodu v petkách, tak asi je to asi možné.

4 0
možnosti
TN

Není to špatné, ta vaše "hra na kdyby".

V každém případě mi z toho vyplývá, že v tom regionu prostě některé věci probíhají úplně jinak a těžko je můžeme pochopit. (Na obou stranách.)

Vůbec si totiž nedokážu představit, že by se to u nás od listopadu 89 neřešilo a dokonce bychom při dělení federace podepsali nějakou smlouvu, že uznáváme územní nároky Slovenska na Moravu.

1 0
možnosti
MT

Slovensko si nikdy nerobilo územné nároky na Moravu!!! Nemalo ani ten najmenší dôvod. Svoje si nedáme a cudzie nechceme ...

0 0
možnosti
JK

J87a31n 32K65o89z56á36k

21. 3. 2014 10:20

A kdo tě tady drží. Omlouvám se za tykání, ale nemyslícím vždycky tykám.

1 1
možnosti
PP

P11e70t90r 34P42á98l63k67a

21. 3. 2014 10:10

poslední větou jste tomu dal korunu. Nemáte ponětí, jak by se vám žilo jako Rusovi na Ukrajině nebo Ukrajinci na Krymu, ale hlavně že pateticky žvatláte. Jste kašpar.

0 1
možnosti
JC

Dejte už pokoj s těmi fašisty. Slovo fašismus není nadávka, ale označení určitého společenského uspořádání a na Ukrajině nevidím nikoho, kdo by zavedení tohoto společenského uspořádání prosazoval. Nacionální socialisti tam, zdá se mi, jsou, ale fašisté nikoli.

Jinak Vaše přirovnání s darováním Moravy Slovenské socialistické republice bych zúžil na darování Moravského Slovácka Slovenské socialistické republice - to by bylo výstižnější.

5 0
možnosti
TN

Možná tím někoho vytočím. Ale podle mě to jsou pořád ještě následky 2. sv. války a hlavně toho, jak se v SSSR v následujících letech zpracovávala. Do značné míry je to pochopitelné, ale pro ruskou historii je to tak zásadní záležitost, že tam je dodnes "kult" 2. sv. války. Když si uvědomím, jakým způsobem byli "informováni" ti kluci, kteří nás okupovali v roce 1968, když si vzpomenu na všechny ty sovětské válečné filmy, na kterých jsme byli v 70. a 80. letech se školou, když si vzpomenu na tu jejich filmovou epopej Velká vlastenecká válka ...

Skoro bych řekl, že běžný Rus dodnes děli svět na:

1. naši,

2. imperialisti a fašisti.

2 0
možnosti
BT

a zase ta EU ;-D tedy co my jako EU všechno zvládneme

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1291x
člen Strany svobodných občanů

- www.svobodni.cz

- ale tady jen se svými osobními názory

Seznam rubrik