Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ekonomický problém to trochu je, ale bez ohledu na to má smysl ploty stavět, až když začnou být potřeba. To ostatně dělá i Izrael, USA, Maďarsko - kde to jde bez plotu, tak tam není.

1 0
možnosti
Foto

Zavírat hranice v případě migrační vlny bezesporu ANO, ale až se přiblíží. Do té doby bychom měli věnovat všechnu sílu a pozornost dění uvnitř komunity v ČR a hlídání kritických míst.

0 0
možnosti
JJ

J48i96ř84í 23J20o52n19á87š

25. 3. 2016 11:33

Nicméně,nebylo by od věci začít budovat kulometná hnízda po vzoru prvorepublikových plánú ochrany hranic.Nemusí být pancéřovaná,jen jich musí být víc...R^[>-]

0 0
možnosti
VS

Žil jsem v oploceném státě skoro čtyřicet let a nemíním v oploceném státě žít ani den. Jen naivkové si myslí, že tím něčemu zabrání.

1 5
možnosti

Ploty, zdi a ohrady fungují už tisíce let a za tu dobu se neobyčejně osvědčily. Jen totální blb spoléhá na to, že všichni lidé jsou dobří.

(Není nic problematického na životě za zamčenými dveřmi. Důležité je, kdo má klíče a ze které strany je koule.)

4 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1037x
Rád bych komentoval mnohé polopravdy a nepravdy.

Snad mi k tomu napomáhá i moje vzdělání: VUT, celoživotní praxe ve stavebnictví - a nyní dokončené bakalářské studium teorie a dějin umění na Filosofické fakultě. Tedy - to technické vzdělání a praxe mě snad vybavily smyslem pro racionalitu a přesnost, můj věk pak zdravou skepsí, a tak mě filosofické vzdělání určitě nepřivedlo k nadbytečnému filosofování či bezbřehému liberalismu, ale k tomu, abych snad uměl věci posuzovat z většího nadhledu.

 

Seznam rubrik