Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako všichni tam již předešlí (již od raných dob táty Falbra) mají na strarost naši současní europoslanci+jedna eurokomisařka na starosti nikoliv zájmy české, ale zájmy EU jako celku. Jak chrabře se o naše české zájmy dlouhá léta doslova pere, je možné usoudit na příkladu M. Ransdorfa (KSČM). Nic víc než jeho pohádkové příjmy do vlastní kapsy jej nezajímají. Pokud nám EU pošle do ČR jako povinnou kvótu 100 tisíc afričanů, budou čeští europoslanci určitě ti poslední, kteří by kvůli tomu mohli něco namítat. Bohužel jsme vlezli do docela, pro nás špatného a zdraví škodlivého spolku.

1 0
možnosti
VH

"Co víme o tom, jak budou postupovat naši (předpokládám čeští - VH) eurokomisaři ?"  Probůh - naše je snad jen jedna eurokomisařka.

0 0
možnosti
Foto

O17t18a 15B29l86a51ž26e64k

21. 4. 2015 21:57

Máte pravdu - zaměnil jsem pojem "eurokomisař" za "poslanec evropského parlamentu". Těch je za nás samozřejmě víc.

1 0
možnosti
KC

Začínám mít dojem, že jsme vlezli do pěkné zádele. Stodola hoří a v Bruselu se chystá potlach.

1 0
možnosti
Foto

I60v91a74n 67M11a52r47e95k

21. 4. 2015 19:49

"Naši" eurokomisaři mají jedinou starost ,opevněni ve svých "kulometných hnízdech" v Bruselu  bedlivě střeží své výhody a královské prebendy platu a různých příplatků z kterých se snaží vydojit co nejvíc financí,nic víc je nezajímá ! RvRvRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1037x
Rád bych komentoval mnohé polopravdy a nepravdy.

Snad mi k tomu napomáhá i moje vzdělání: VUT, celoživotní praxe ve stavebnictví - a nyní dokončené bakalářské studium teorie a dějin umění na Filosofické fakultě. Tedy - to technické vzdělání a praxe mě snad vybavily smyslem pro racionalitu a přesnost, můj věk pak zdravou skepsí, a tak mě filosofické vzdělání určitě nepřivedlo k nadbytečnému filosofování či bezbřehému liberalismu, ale k tomu, abych snad uměl věci posuzovat z většího nadhledu.

 

Seznam rubrik