Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^, nicméně nepovažuji to za pohodlnost autora hry, ale za podlost, která se skrývá za liberálností

1 0
možnosti
Foto

Karma, pane, i když ne úplně se vším souhlasím.

Nicméně - když pominu ty zhovadilosti jak teď všichni povinně musíme litovat muslimy, kteří (má osobní zkušenost) jsou přesvědčeni že "jsou lepší než křesťané (a vlastně i ateisté)" , prostě že jsou jediná správná volba.....

Tak Ježíš čistě prakticky nemohl znásilnit muslimku, protože jejich guru, Mohamed, se narodil zhruba 550 let po Ježíšovi....

Že tuhle hru uvádí brněnské divadlo mne jako občanku Brna mrzí stejně jako falický orloj, radní co jezdí načerno a myslí si že ho lidi volí protože spí v hospodě na stole a Jošt s reklamním plakátem na štítě....

Prostě jsem na tyhle moderní pitomosti moc při zemi. Stejně jako moji známí a nejedná se o věk.

Nechápu proč zrovna moje město. Město kde žiju 47 let. Ale vládnou nám tu posledních 5 let pitomci. (a s "orlojem" na kterém nepoznáte kolik je hodin, zato sem tam vypustí kuličku.....10...)

2 0
možnosti

Jako bakalář uměnovědných studií byste mohl vědět, že z jedné vytržené scény z celku nemůžete soudit absolutně nic. Ale jestli hodláte psát recenze na filmy po zhlédnutí trailerů nebo na knížky po přečtení anotace z přebalu, pak to vaši čtenáři asi brzo prokouknou...:-)

0 4
možnosti
Foto

:-)ať mi to někteří odpustí, no anebo prostě neodpustí. Ať se nám věci jeví jakkoliv přitažené za vlasy, vždy mi tak trochu zacukají koutky, jak máme my, co žijeme 2000 let "po", zcela jasno. Jak za dotyčnou figuru ručíme, jak se tváříme, že tohle by prostě nebylo možné. Poslušně hlásím, já ani jednoho z těch několika osob, co se na něj usuzuje, že toť ten pravý, ten jako příkladný zapsaný... já ani s jedním život a každou minutu nesdílela. Jen tolik. Představení neznám, ale když je okolo tolik humbuku, začíná mne zajímat.:)

0 2
možnosti

Tak to jste jistě vyrazila i na Kameňák, Ortel, Radka Bangu nebo na náměstí na setkání s prezidentem a určitě koukala na tu novou reality šou. Kolem těchto záležitostí byl také humbuk a flejmy, takže to muselo vzbuzovat vaši zvědavost.

2 0
možnosti

Jak píše paní Korbelová. Za svoje peníze nechť nechají "umělci" Ježíše na pódiu souložit třeba s hrochem... Ale nevidím důvod jim podobné prvoplánovosti platit. Tak talentovaní lidé si jistě dokáží svým uměním na představení vydělat.

1 0
možnosti

Ať si komedianti hrajou co chtějí, ale za svoje. Stát, popřípadě kraj nebo obec, by měl přispívat pouze na údržbu historických budov divadel, jinak ať si na sebe vydělají.

2 0
možnosti
Foto

Přitom je to totální nesmysl, protože Ježíš nemusel nikoho znásilňovat, stačilo by, aby udělal příslušný zázrak. :-)

1 1
možnosti

Rozumný názor. Demokracie a svoboda ještě neznamená, že si můžeme dovolit cokoliv. Ježíš se nezapsal do dějin násilím a znásilňováním, ale láskou, odpuštěním a osobním příkladem. My jsme ho svrhli z piedestalu a za to trpíme chaosem, lží, násilím, dezorientací, sobectvím a depresemi. Jsem křesťan, ale ne proto, abych se tím chlubil a denně chodil do kostela. Nebýt Ježíše, byl bych ateistou. My jsme ho přece vyměnili za pomíjivé hodnoty, proto naše civilizace morálně chřadne, upadá a vymírá. Pokud se k jeho odkazu nevrátíme, zahyneme jako otroci muslimů. Minusujte, možná kdysi pochopíte!

6 0
možnosti

A co takhle Muslim znásilňující křesťanku...?

1 0
možnosti

P58a17v46e87l 43V46é44b43r

3. 5. 2018 11:39

V divadle se nepromítají dokumentární filmy!

5 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1037x
Rád bych komentoval mnohé polopravdy a nepravdy.

Snad mi k tomu napomáhá i moje vzdělání: VUT, celoživotní praxe ve stavebnictví - a nyní dokončené bakalářské studium teorie a dějin umění na Filosofické fakultě. Tedy - to technické vzdělání a praxe mě snad vybavily smyslem pro racionalitu a přesnost, můj věk pak zdravou skepsí, a tak mě filosofické vzdělání určitě nepřivedlo k nadbytečnému filosofování či bezbřehému liberalismu, ale k tomu, abych snad uměl věci posuzovat z většího nadhledu.

 

Seznam rubrik