Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud zanikne EU tan náš stát přestane vybírat nesmyslné daně z elektřiny, bude jenom na nás jaká bude naše DPH z piva, cigaret, nafty a benzinu. Nebude nám hrozit zrušení koruny a tím dotování předlužených států eurozony.Budeme osvobozeni o přemíry regulací , daní. Budeme mít právo na volný obchod ze zeměmi , kterých se EU brání jako Australie, Singapur Izrael.Zůstaneme součástí Evropského hospodářského prostoru, jako Island Norsko, Švýcarsko, stejně tak jako tyto země budeme volně cestovat bez cel a front na hranicích. Evropa byla a bude i po zániku EU, která pomalu a jistě spěje k rozpadu.

7 1
možnosti

J76a29r80a 65R79a68n16k

19. 6. 2016 7:49

Myslim, ze si to jen moc hezky predstavujete, ale doufam, ze se Vam to splni. Ja to vse mam, tak proc byste to nemeli mit i Vy.....

Ale tak jako ty zeme, ktere jste jmenoval, pane Kindle, tak se budou mit Vase vnoucata....mozna, pokud to Vladimir dovoli.

0 1
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1037x
Rád bych komentoval mnohé polopravdy a nepravdy.

Snad mi k tomu napomáhá i moje vzdělání: VUT, celoživotní praxe ve stavebnictví - a nyní dokončené bakalářské studium teorie a dějin umění na Filosofické fakultě. Tedy - to technické vzdělání a praxe mě snad vybavily smyslem pro racionalitu a přesnost, můj věk pak zdravou skepsí, a tak mě filosofické vzdělání určitě nepřivedlo k nadbytečnému filosofování či bezbřehému liberalismu, ale k tomu, abych snad uměl věci posuzovat z většího nadhledu.

 

Seznam rubrik