Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za reakci. Mátepravdu, i letos nás asi čeká horké léto. Tím víc je příjemnější být venku, aleschovaný před sluníčkem. Mám velmi dobrou zkušenost i s popínavými rostlinami,jako je přísavník nebo břečťan. Sice propustí vodu, ale stíní skvěle. Přeji Vámkrásné léto! :-)

1 0
možnosti
JR

J50a97r41a 31R13a40n95k

1. 6. 2016 18:53

:-)R^mam neco podobneho v mnohem mensim, striska je z plexiskla a napojena na strechu domu 3 schody od kuchyne, vari se pouze na BBQ, ktere je z nerezu, venkovni "kamna" na drevo mam ve predu, kde je veranda a vejde se okolo nich i 20 lidi. V posledni dobe je temer kazde leto o jeden stupen teplejsi, takze pobyt v zahrade je prijemny.

1 0
možnosti
Foto

Hm, fakt paráda. Moc se Vám to povedlo a přeji Vám, ať se Vám daří vařit samé dobroty.R^

3 0
možnosti
Foto

Určitě je navíc, děkuji za upozornění na překlep. Jsem ale ráda, že jinak se Vám blog líbil. Hezký den:-)

2 0
možnosti
Foto

Koukám, že píšete autorko ale opravdu správným a vytříbeným češtinem. Háček nad "n" ve slově kuchyně (po vašem kuchyňi) je tam jaksi navíc, nemyslíte?

0 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 584x
Celý život jsem se zajímala o bytový design a zařizování interiérů, až jsem se jednoho dne rozhodla, že bych se tímto koníčkem chtěla i živit. Koncem loňského roku se mi tento sen splnil a já si otevřela svůj vlastní designový internetový obchod Svět pod střechou. Trendy současného designu tak budou i hlavním tématem mého blogu...

Seznam rubrik