Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janulator

7. 2. 2011 23:26
Marku

je to fajn, že ti není jedno, co se ve společnosti děje. Nenechej se odradit od vyjádření svých názorů hlupáky, kterých je mezi diskutujícími dost. A s brněnskou úrazovkou máš pravdu..naprosto! Když odtud doktoři odejdou (do Austrálie...třeba) tak mne bude sice jako skalního Brňáka, který si tam nechal spravit nejednu zlomeninu, bolet srdce, ale podpořím její zrušení a převedení traumatologické péče, která se tam dělala vždy na vysoké úrovni do některé z FN. Skutečně dobří specialisté do té Austrálie neodejdou a budou nás dávat dohromady po úrazech třeba u Sv Anny nebo i v Bohunicích...tomu pevně věřím!

0 0
možnosti

Vrah

7. 2. 2011 10:32
Na karmu to sice asi není…

S vaším postojem sice souhlasím, ale řekl bych, že jste nenapsal nic, co by nebylo dávno mnohokrát napsáno; postrádám v textu nějakou vlastní invenci.

Každopádně si nic nedělejte z těch hulvátů, kteří vám předhazují věk; to umí každý čičmunda, obzvlášť když nemá argumenty. O je podle nich věk asi zásluhou, která dává právo kritizovat; já za tím vidím spíš frustraci z toho, že (alespoň někteří) toho v životě moc nedokázali, a tak se vytahují tím, kolik jim je let, respektive že jsou starší než vy.

0 0
možnosti

petrph

7. 2. 2011 9:47
Kdžy ono eso je pořád jenom jedno eso

Nemůžeš ho vyměnit za tři  desítky , aby ti to  v pokeru pasovalo do 

full housu.

Takže,když měl Heger najednou 2 miliardy, měl je dát doktorů a tím celou partii vyhrát. V okamžiku, kdy začal blufovat a chtěl to rozdělit i mezi sestry, tak doktoři ohlásili check, a počkají si až se ukážou karty. Pak se třeba ukáže že pan ministr má skutečně jen ty 2 desítky a plonkový eso...:-)

0 0
možnosti

Vrah

7. 2. 2011 10:20
Re: Kdžy ono eso je pořád jenom jedno eso

Kdyby to byla partie pouze mezi lékaři a ministrem, OK. Tím, že jsme v tom svým způsobem zataženi všichni, ztrácejí tito lékaři (o jejich odborářích už ani nemluvím) podporu veřejnosti. Na to, doufám, dojedou, protože tohle není slušný způsob řešení jejich problémů. Alespoň já jsem jednoznačně na straně ministra.

0 0
možnosti

Direct Shooter

7. 2. 2011 0:58
Proč je klem toho takový rozruch ?

Doktor je, stejně jako kdokoliv jiný, svobodný člověk.  A pokud došel k závěru, že je zde špatně ohodnocen a dal proto výpověď , nechť si léčí kde sám uzná za vhodné. To je jeho svaté právo. Mě jen vadí ta masově-bolševická forma tohoto protestu (o vážně míněný odchod pryč nejde)  formulovaná onou najatou PR agenturou ve štěky typu    "peníze nebo život" - viz váš exitus a pod. A ty jedince, co už výpovědi podali, bych do práce zpět pokud možno nebral. 

0 0
možnosti

magelan

7. 2. 2011 0:11
Závidím Ti tvé mládí

a nevědomost. Za takových 30 let si (možná) uvědomíš, že život je o dost jiný, nežli sis ho na gymplu vysnil. Taky jsem to tehdy nevěděl.

0 0
možnosti

Direct Shooter

7. 2. 2011 0:49
Re: Závidím Ti tvé mládí

A o co jste dnes chytřejší, vy postarší závistivče ? :-P

0 0
možnosti

ladhela

6. 2. 2011 22:50
karmu

si zasloužíte R^ za správný názor , mládí je naše naděj

0 0
možnosti

Yarda.

6. 2. 2011 22:13
Ta akce lékařů se mi jeví

jako podobné akce nespokojených v roce 1989. 17. listopadu to vyvrcholilo tím, že nespokojení studenti byli přivedeni na Národní třídu a tam dostali od cajtů na budku. Třeba by se to teď mohlo zopakovat, že by se z toho stala taková hezká česká tradice. Bloggere, zúčastníš se?

0 0
možnosti

Yarda.

6. 2. 2011 22:08
Tento výrok my přijde přímo hloupý.

Mladej - než se začneš plést mezi dospělé, procvič si pravidla českého pravopisu.

0 0
možnosti

Vrah

7. 2. 2011 10:25
Re: Tento výrok my přijde přímo hloupý.

Ubohost. Absence myšlenky, absence argumentů, zato silná slova, urážky a buzerování ohledně pravopisu.

Řeknu vám to parafrází vašich vlastních slov: nepleťte se mezi lidi, kteří mají v hlavě mozek a leckdy i slušné vychování.

0 0
možnosti

Yarda.

6. 2. 2011 22:03
Za občanské války ve Španělsku se říkalo:

"U Madridu se bojuje za Prahu." A když sleduji, co naše vláda už udělala a co se ještě chystá udělat proti obyčejným lidem, tak mám pocit že lékaři bojují i za mne. Tak doktoři, vydržte R^

A z vejšplechtů vymatlanců vymatlaných co nevědí wo co go si nic nedělejte - stejně je tak polovina psaná na politickou objednávku.

0 0
možnosti

Vrah

7. 2. 2011 10:27
Re: Za občanské války ve Španělsku se říkalo:

Proti obyčejným lidem? To jste vy? Paroubkův obyčejný člověk? ;-D

A když už mluvíte o vymatlaných vymatlancích, zameťte si nejprve před vlastním prahem – výrazy jako „wo co go“ normální člověk nepoužívá.

0 0
možnosti

strycek-Joe LLC

6. 2. 2011 21:41
Milé dítě

co jste svým článkem chtělo říci ? Opakujete zde stokrát omletou vládní propagandu, myslím, že článek, který jste napsal, ze hodí spíše jako referát do hodiny ZSV nějaké zapálené prorežimní učitelky, nikoli na tento svobodomyslný veřejný portál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1690x
V roce 2018 jsem úspěšně dokončil magisterské studium žurnalistiky na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity.