Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jana Svobodová

6. 5. 2012 12:02
Zase čecháčkům někdo sáhl na modlu - honem, zpranýřujte ho!

Myslím, že nejenže reakce typu "nevidím na tom textu nic rasistického", ale i mnohé reakce tady níže jasně dokazují, že Fila tnul do živého, a že má ve svém příspěvku obrovskou pravdu. A také se myslím jasně ukazuje, že odvaha dnes není napsat takový text jako Nohavica (kterému masa pochopitelně tleská), ale takový text jako Fila. (ono přihlouplé obviňování, že "tomu pisálkovi"  jde jen o to vybudovat si korýtko v konfrontaci s Nohavicou, který léta nedělá nic jiného, je vcelku veselé)

Nad Nohavicou jako člověkem jsem zlomila hůl už dávno, ale pořád jsem si ho celkem vážila - podobně jako Sabiny - jako tvůrce. Po tomhle už nebudu...

0 0
možnosti
KV

_-1-_

6. 5. 2012 12:13
Re: Zase čecháčkům někdo sáhl na modlu - honem, zpranýřujte ho!

Dokázala byste vysvětlil, proč takovému textu "masa pochopitelně tleská" ....... Jak jste přišla na to, že textu masa lidí tleská? .... A když je to tak, proč tomu textu tleská? Jaký důvod má ta drtivá většina lidí, že takovému textu zatleská? ....... Díky.

0 0
možnosti
VK

kral

3. 5. 2012 15:41
Ten pan Fila

Je uplne mimo a jestli Jarek jeho vytvor cetl, asi se dost pobavil. Takovych pisalku je hodne. Napriklad ti co Nohavicu oznacuji za udavace. Smesne. Nikoho neudal. Ale vysvetlujte to nekomu s iq tykve.

2 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

3. 5. 2012 15:54
Fila není mimo

Odhalil dalšího "rasistu" a to se počítá. I kdyby se v budoucnu ukázalo, že to byl nesmysl, může si takovou aktivitou vybojovat celkem slušné korýtko. A o nic jiného těm "bojovníkům proti rasismu" nejde.

5 0
možnosti
IH

misaviki

3. 5. 2012 14:33
.

Nohavicu ráda nemám ale souhlasím s vámi.

1 0
možnosti
E

ELAPHURUS

3. 5. 2012 14:23
Omyl, Nohavica není rasista,

ale práskač STB....!!

0 0
možnosti
VH

cvlad

3. 5. 2012 14:54
Re: Omyl, Nohavica není rasista,

o někom hlupáci říkají, že je práskač STB i kdyby stokrát řekl jak to bylo, no a já si o vás myslím, že jste bojovník který za komunistů držel krok a hubu jako většina a teď tady trapně mektáte a plivete po člověku který vám ani nikomu jinému neublížil.

4 0
možnosti
V

vipeeer5

3. 5. 2012 14:05
JN

O když udavače z Těšína opravdu nemusím, tak tohle je samozřejmě klasická hloupost aktivisty který chce být viděn a neví že je vidět jen jeho nozoučké IQ.

1 0
možnosti
Í

í-mejlka

3. 5. 2012 13:00
Taky mě napadlo.

Dlouhé roky jsem trpěla pod posměšky rádoby kamarádů a spolužáků z donucení: "Emilie - blechy bije, za kamnama kladivama!! Hééééé!" S ohledem na drastickou újmu a frustraci, které jsem tímto popěvkem utrpěla, doufám, že už funguje dobře placená komise, která právě shání vhodnou budovu. Ráda bych totiž v co nejkratší době podala plamenný apel na co nejúčinnější zákonnou ochranu všech Emilií!

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1277x
Obyčejný kluk s diplomem ze sociologie, rád píše, čte, sportuje a cestuje. Jednou by třeba rád podnikal. Podněty či reakce klidně na orzyi@yahoo.com

Seznam rubrik