Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

27. 8. 2012 10:02
co jej špatného na větě, já to teda zkusím?

Kdybych začal třeba u toho Armstronga, když poprvé (asi s pomocí rodiče) lezl poprvé na kolo, lezl tam už s vidinou toho že bude sedminásobný vítěz Tour de Franc, nebo se chtěl, podobně jako miliony jiných dětí zkusit naučit jezdit na kole? Kdybych šel dál, jednou mu někdo nabídl zakázané látky - kdyby byl tak přesvědčen o svých kvalitách, asi by raději řekl "ne děkuji, já budu vítězit i bez nich" ? A nebo je vzal právě proto že už se přesvědčil o tom že bez nich se vítězit nedá a že i jejich užívání k onomu tvrdému sportovnímu byznysu?

Jenže, to samé platí i o tom Vašem byznyse- tisíce lidí to tedy zkusí, a nepotřebují k tomu ani podporu obchodních managerů pyramidálních společností. Prostě si otevřou obchůdek nebo dílničku, a sami si prodávají, sami si určují které výrobky chtějí prodávat a za jakou cenu-a pak tedy i celý výdělek, provize, patří jim - a nemusí se o ni dělit s výše postavenými členy ve struktuře celého toho letadla.

0 0
možnosti

_-1-_

26. 8. 2012 13:37
Dělat podomního prodejce ..........

........ na to člověk musí mít žaludek.

Brrr :-/Rv

0 0
možnosti

strycek-Joe s.r.o.

26. 8. 2012 13:27
A tyhle prázdné tlachy Vás živí ?

zajímavý džob, ale dělat bych to nechtěl Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 996x
Autor knih Za to můžeš ty... můj mozku (BizBook 2015) a Jak získat vysněnou práci (BizBook 2015). Provozuje stránky: www.orlita.cz, www.mujmozku.cz a www.jakziskatvysnenoupraci.cz.

Seznam rubrik