Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

romualda

19. 9. 2012 21:28
To vám neřeknou

Opravdu vám nikde neřeknou, proč nevybrali vás. Vždy to raději skryjí za neurčité "byla dána přednost jinému kandidátovi" "vybrali jsme toho, kdo lépe splňoval naše požadavky". Konkrétnější odpovědi by mohly být napadnuty jako diskriminace a říci třeba "na dané místo potřebujeme spíše blba, který ví, že na nic lepšího nemá" není také zrovna optimální. Nakonec se těm zaměstnavatelům ani nedivím, při představě, že by každému uchazeči něco takového sdělovali a on by se s nimi začal hádat a dokazovat, že nemají pravdu.

0 0
možnosti
P

PPetr

19. 9. 2012 19:28
To je TEN OTRAVA...

Takovou pověst si uchazeč vybuduje aplikací vašich "dobrých rad".

U nepřijatého je to ještě půl bídy, ale u přijatého je to dobrá cesta vypadnout ve zkušební době...

0 0
možnosti
R

roman37i

19. 9. 2012 19:21
No to snad ne.

V diskusi se snažím, ale ten chlap furt mele blbosti. Takže. Já zásadně nesděluji důvody proč jsem někoho nepřijal. A nevím o jiné firmě, která by to praktikovala. Výběrové řízení není nějaké sportovní zápolení, kde mají zájemci o práci pokusy. Rv

1 0
možnosti
TH

Gmurr

19. 9. 2012 20:33
Re: No to snad ne.

Predpokladam, ze duvody neprijmuti znate. Kdyby se vas nekdo optal, proc nebyl prijat, sdelil byste mu to? Nebo jinymi slovy, proc "zasadne" nesdelujete?

Jsem z regionu, jde je legitrimni se zeptat.

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

19. 9. 2012 19:16
autor asi fakt žije v nějakým snovým ideazovaným světě...

když jsem se pokaždý snažil nějak vyzískat info PROČ jsem ve VŘ neuspěl, nedozvěděl jsem se většinou vůbec nic, párkrát zazněla fráze, že jsem "neodpovídal požadovanýmu profilu", kterou omílali dokola, když jsem se dál pídil V ČEM jsem neodpovídal... nikdo na rovinu neřekne, že jsem pro ně starej...

takže autore, slez z tý větve zpátky na zem do reality!

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 9. 2012 19:19
Re: autor asi fakt žije v nějakým snovým ideazovaným světě...

Neberte toho blábolila vážně. On si jenom dělá reklamu, aby mu ti nezaměstnaní platili za absolvování jeho stupidních kurzů. ;-D!!

1 0
možnosti