Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

4. 11. 2010 17:24
KORAN i BIBLE jsou plne protichudnych vet a citaci

jak stary tak novy zakon, i Jezis si protirecil, to je takove lidske, jinak to nejde. Rozdil mezi Islamem a Zapadni civilizaci je prave toto, my uz nejsme krestane ale Zapadni civilizace, my muzeme uctivat Boha ci ne, a cirkev se uz do politiky neplete, je pouze trpena, Do kostela se muze a nemusi, muzete mit jakekoliv nabozenstvi ci ne, atd. Demokracie je nam dnes vlastni a je to neco za co stoji bojovat. Islam je tmarstvi, a ohanet se blbostma jako ze my jsme nebyvali jini - to je prave ono -  BYVALI, a nemame proc se vracet do tmarstvi.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

4. 11. 2010 21:19
Re: KORAN i BIBLE jsou plne protichudnych vet a citaci

R^

0 0
možnosti
F

Faustino

4. 11. 2010 13:16
0 0
možnosti
R

Rafael59

5. 11. 2010 8:17
Re: Korán

To se tedy take ptam, proc to delal...

Chtel muslimum prokazat respekt, to asi jo, ale myslim, ze dal na jejich chlacholivost a prolhanost (viz. takija), ze si z tech si protirecicich pasazi pro souziti s ostatnim svetem vyberou vzdy to lasky- a mirumilovnejsi.

Tak tomu ale neni. Nelze ctit spolecenska pravidla, ktera si v jednom dechu odporuji mezi nehou a nasilnictvim, mezi mirem a valecnictvim.

Koran neni zadna svata kniha, je to pokyn k si podmaneni, zotroceni sveta.

0 0
možnosti
V

vartak

4. 11. 2010 8:09
vypada to na prvni pohled,ze koran je zmateny a prostireci

Ale neni tomu tak.Je v tom system.Jak Mohamed svoji valecnickou krutosti a agresivitou nabyval moci, menil texty mirne za agresivni a ty nove jsou pravoplatne.

Machometi v ramci lziveho stylu expanze casto argumentuji k oblbnuti budoucich obeti prave starsimi frazemi, ktere sice obcas v koranu jsou, ale ve skutecnosti neplati..Koran je jednoznacne velmi nudna, plytka a do detailu popsana prirucka plna diskriminace, teroru, nasili, nenavisti,.. urcena k expanzi, ovladnuti sveta a nastoleni vlady islamu - svetoveho chalifatu.Tzv "umirneny" muslim je "umirneny" navzdory islamu a navic docasne, coz je dano jejich poctem na kolonizovanym uzemi.Vypovidajici je take pro slusneho cloveka sokujici zivotopis nedotknutelneho vzoru muslimu..Hovori za vse...NORMA JE MOHAMED, BYT RADIKALEM CI EXTREMISTOU VEDLE TAKOVE NORMY JE PRAKTICKY NEMOZNE.

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik