Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, pane Orlíku. Prosím, ozvěte se na e-mail exmluslimky@gmail.com . Rádi bychom Vás pozvali na akci. Děkuji a přeji hezký den.

0 0
možnosti
MR

Palestinci dostavaji miliony euro kazdym rokem, a zajimave ze neudelali z toho oazu, a je jich min nez Izraelcu, to mi vysvetlete.

2 0
možnosti
Foto

Nevím, který ze sousedních králů (tuším jordánský) kdysi prohlásil přibližně to, že Židé dokázali přeměnit poušť v kvetoucí oázu, kdežto Palestinci dokážou udělat z oázy leda poušť.

10 1
možnosti
MW

Nojo, to se to přeměnuje poušt v kvetoucí oázu za miliardy marek vydřených od Němců a potom za miliardy dolarů od Američanů. Dostali Palestinci aspoň zlomek těchto částek? Ne, nedostali.

1 8
možnosti
Foto

R^!

      Zajímavý článek.

      Proroctví jsou bezva a mnohdy jsou i pravdivá. Ale klasický postoj k nim je asi v tom smyslu, že až do chvíle, kdy se dané proroctví splní, tak není jasné, zda je skutečně teď ten správný okamžik.

     Teorie a humanizmus je jedna věc. Ale každý rozumný člověk by měl vědět, že židé k nám patří a arabové nikoli. Klidně mohou přijít na návštěvu, ale také by se podle toho měli chovat.

8 0
možnosti
MK

K nám nepatří ani Arabové ani Židé (ať už jsou to Židé arabští nebo chazarští), tyto národy patří do Asie. Židé na návštěvu sice mnohokrát přišli, ale málokdy se tak chovali.

1 6
možnosti
MK

Pan bloger zatím nějak nepochopil, že Starý zákon není součástí mezinárodního práva.

Je smutné, že arabští teroristé zabili 1004 Izraelců,  ale je třeba si zase uvědomit, že ani izraelští teroristé nezaháleli a za tu dobu zabili několikanásobně víc Arabů. Nebo, že byste také uplatňoval židovský rasismus a říkáte nám, že ti Arabové jsou vlastně méněcenní ?

2 8
možnosti
KD
KD

K48a80r15e30l 53D81u33b

1. 5. 2014 15:06

Arabové (plastelinci)  se snaží přesvědčit lidstvo, že mír na středním východě je možný jen po  kompletním vyhlazení jedné z obou stran. Vzhledem k velkému přínosu Židů (a minimálnímu přínosu Arabů)  ke světové vědě a kultuře, je jasné jak by to mělo dopadnout .

15 1
možnosti

A  ona ta světová věda a kultura představuje nějakou hodnotu. Ono i atomová bomba jako příspěvek Židů k ní je její součástí.

0 3
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik