Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P97e43t22e65r 93S46m58r92e64k

6. 10. 2014 18:12

R^ Karma a cikády si nevšímajte, oni budú cvrlikať v jednom kuse :-P

0 0
možnosti
TJ

Píšete o roce 1964 a vzniku OOP, přitom již roku 1931 vzniká teroristický Irgun, který byl světovými osobnostmi včetně Einsteina oprávněně označen za masakr vesnice Dejr Jásin /palestinské Lidice/ za organizaci fašistickou a byl následně rozpuštěn v izraelské armádě. Velitelem byl Menechem Begin, který se stal premiérem státu Izrael a podobně jako Arafat obdržel Nobelovu cenu míru /to jen poznámka pro pana Vodvářku a Olšera, kteří tak rádi porovnávají počet nositelů Nobelových cen z řad židů a muslimů/. Když uvádíte neživotaschopnost arabské autonomie, tak jste mi připomněl včerejší příspěvek pana Konvičky, kde uvádí, že muslimské země nejsou schopné správy svých zemí a pokračuje úvahou, že úhlavním nepřítelem křesťanů je islám a diví se, proč papež proti muslimům nebrojí stejně plameně jako Vy společně s panem Konvičkou, Vodvářkou či Olšerem. Je více než příznačné, že stejně mluvil Hitler o židech a o Slovanech, jako o národech, kteří jsou na rozdíl od Němců nekulturní barbaři bez schopnosti spravovat si sami svoji zemi a označil je za méněcenné podlidi, dobré pouze k otrocké práci pro nadlidi. Kdysi za Masaryka jsme měli každý svého žida, doba pokročila, tak dnes máme pro změnu Araba. Naprosto demagogicky přecházíte jednoduchou pravdu a to, že nikoli Arafat stvořil Begina, ale brutalita teroristického Irgunu, díky níž uprchlo do utečeneckých táborů 800 tisíc usedlíků, stvořila Arafata. Vaše přehlížení skutečnosti, že Izrael zabral nad rámec rozhodnutí OSN daleko více území než bylo ujednáno je stejné, jako když pan Olšer přehlíží fakt, že anexí Krymu porušilo Rusko smlouvu o garanci hranic Ukrajiny. Na rozdíl od Izraele byla ovšem Ukrajina naivní a odevzdala dobrovolně svůj jaderný arzenál za smluvní garanci hranic. Představa, že stát Izrael vlastnící na rozdíl od Ukrajiny zbraně hromadného ničení bude vznikem suverénního arabského státu smrtelně ohrožen je stejná jako vize, že Rusko s atomovými hlavicemi bude napadeno Ukrajinou, která si tak Krym vybojuje zpátky.

0 1
možnosti
KM
Foto

Že by právě v tomto příkladu neplatilo úsloví, udělat hajného z pytláka, otázka ovšem zní, kdo je pytlákem a kdo je hajným teď. Zda to náhodou není onen řádný člen OSN, který ignoruje dokonce ty její rezoluce, na jejímž podkladě vznikl.

Mimochodem, pokud platí princip neoprávněnosti získání území silou, tak nelze Stát Izrael vymazat z mapy. Stejně tak jako Stát Palest

2 1
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik