Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dá se text těch materiálů pro školy někde sehnat? Rád bych na to kouknul.

0 0
možnosti
KO

Jarovi: Obama je muslim po tátovi a nosí zlatý prsten s islámským vyznáním víry. V jeho politice můžeme sledovat podporu islámu. Jeho hluboká poklona saúdském králi vypovídá o tom dostatečně. Jeho výrok, že "Amerika už není křesťanskou zemí" je také známá. Podlézá muslimům, ale křesťanů, zabíjených v islámských zemích, se nezastává.

2 0
možnosti
JR

J36a93r60a 60R38a25n61k

18. 4. 2014 7:02

Pane Orliku, ziju v Kanade a o Obamove vire a rodnem listu bylo v Evrope mnoho hloupych clanku, on skutecne neni muslim, je krestan, mel byste si to opravit, clanek pak bude verohodnejsi:-)

0 0
možnosti
KP

Byli tito užiteční idioti a idiotky vůbec někdy v islámské zemi?! Proč to chtějí za každou cenu ve velkém tahat sem? Proč si nenajdou nějakého slimáka, který jim rád ukáže, jak se tam "zlepšilo postavení žen" a samy nevypadnou někam do Banánistánu?!

4 0
možnosti
JR

J80a23r96a 52R92a36n67k

18. 4. 2014 7:06

Mam projete mnohe zeme, kde je a vladne islam, zrejme nejortodoxnejsi islam je v Indonezii, presto jsem nemela problemy. Branim se take islamismu, bojovali jsme zde v dobe niku na blogu pani Diartove, ktera konvertovala k islamu, bojovali jsme i pod clanky Lukase Lhotana, pak si oddychli, kdyz zmenil smer, ale nebudu nikoho nazyvat slimakem a Bananistan se obcas rika nasi zemi, bohuzel.

0 0
možnosti
ON

O27t97t40o 33N17o77v68a86k

17. 4. 2014 15:34

Tak slimaci se k zenam chovaji prikladne: [>-][>-][>-][>-]

http://www.liveleak.com/view?i=397_1376586404

3 0
možnosti
MS

Barack Obama nejednou prohlásil, že je křesťan. Mimochodem v žargonu ochranky prý má či měl přezdívku Odpadlík, což by tomu nepřímo také nasvědčovalo.

Moc by mne zajímala reakce na jednotlivé body dr. Ostřanského, který nedávno osobitým způsobem reagoval na blog L. Lhoťana na stejné téma

http://nazoryakomentare.blog.idnes.cz/c/404701/Polemika-s-clankem-Lukase-Lhotana-o-propagaci-islamu-ve-skolstvi.html

0 0
možnosti
JZ

To je v podstatě jenom rozložitěji napsaná klasická myšlenka, že nemáme hodnotit islám podle ojedinělých extrémů.

Tradičně v ní autoři opomínají zmínit, že tyto extrémy, přesto že ojedinělé, nejsou většinou jinak určitě normální a rozumné komunity odsuzovány, že je podporují i důležití a vlivní myslitelé a představitelé islámu, !! že je všichni tihle aktivisti s hezkou myšlenkou představit dětem vlídný islám jaksi při "výuce" opomíjejí !! a že nejsou zase tak ojedinělé, jak by bylo záhodno.

Pochybuju, že začne přednášku naprosto objektivním a nezaujatým: "Milé děti, v koránu se věnuje víc veršů kravám, než ženám..."

2 0
možnosti
JM

Nu,vpád do Španělska byl na pozvání skrzeva nějaké následnické spory. Obávám se ,že jste tendenční podobně jako kritizovaný spis.

Tedy,číst korán je pěkný horor,po pár nadějných laskavých verších vždy přijde drsné procitnutí.

Každopádně je pozoruhodné ,že pod vládou muslimů přežila ostatní náboženství,zatímco křesťané všude,kde se silně zachytili domácí víry zlikvidovali.

Nějak silně hodnotit vztah muslimů k ženám snad ani nemůžu,je natolik rozdílný od naší současné kultury a natolik různorodý uvnitř jednotlivých islámských komunit,že cokoli napíšu bude nepřípustné zobecnění.

1 0
možnosti
ON

O76t15t89o 40N57o36v96a91k

17. 4. 2014 12:44

Skvele napsano.

takze deti uci Lzim.

Tedy ti lide jsou obycejnymi Lhari .... coz jim mimochodem povoluje, nebo spise prikazuje primo zakon sharia, ze maji nevrici psy obelhat pro dobro islamu ...

3 0
možnosti
JP

Bití a znásilňování se vyhne málokterá muslimská manželka? To jste četl kde??? proč nevidíte, že sice existují státy, kde ke islám státním náboženstvím, ale které naši kulturu daleko předčí, třeba i vztahem k ženám?

Dále: myslíte, že je takový rozdíl mezi výboji křesťanskými a muslimskými? Křesťané nevraždili? Nevypichovali nebo neuřezávali ruce a oči? Neznásilňovali? Nepálili knihy ani neupalovali lidi? Ach Bože, napůl snůška plků. Začtěte se do dějin křesťanství a budou Vám vstávat vlasy na hlavě, pokud tam ještě nějaké máte.

2 16
možnosti
JZ

Četl jsem dějiny křesťanství. Problém je, že chceme-li si přečíst o znásilňování, pálení a upalování, musíme si přečíst buď dějiny křesťanství, nebo včerejší noviny o islámu. A protože jsme jaksi nežili v dějinách, ale včera, není to zase taková snůška plků.

14 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik