Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč Barack Husajn straní muslimům

Američané vyzbrojují islámské teroristy v Sýrii a cvičí je v boji proti legální vládě očního lékaře Bašára Assada, ale když Rusko poslalo Assadovi zbraně na obranu země, Američanům se to nelíbí.

Američané vyzbrojují islámské teroristy v Sýrii a cvičí je v boji proti legální vládě očního lékaře Bašára Assada, ale když Rusko poslalo Assadovi zbraně na obranu země, Američanům se to nelíbí. Američtí levicoví demokraté jsou nepoučitelní. Spolupracovali s islámskými zabijáky při svržení vlády v Libyi a o totéž se snaží i v Sýrii. Spolupracovali s teroristy z Muslimského bratrstva (MB) v Egyptě, rozpoutali kampaň k odstranění prezidenta Mubaraka a radovali se z dočasného vítězství MB. V Iráku se naivně domnívali, že tamní sunnité budou bojovat proti bestiálním vrahům z Islámského státu (IS). Jeden omyl za druhým. Jak je to možné? Je to neschopnost, nebo záměr?

Otec i otčim Baracka Husajna Obama byli muslimové a oba chodili do islámských škol. Po otci je tedy americký prezident muslim. Obamova nejbližší poradkyně je muslimka a má na něho velký vliv. Celý svět obletělo video z Obamovy návštěvy Saúdské Arábie, jak se Obama hluboce poklonil „strážci“ Mekky a Mediny. Následovaly Obamovy proslovy, že „Amerika není ve válce s islámem“, že „Amerika už není křesťanská země“ a začal všestranně podporovat růst islámu v Americe. Madeleine Albrigtová, která podporou kosovských teroristů vydělala miliony dolarů, označila Obamu „za největší požehnání pro svět.“ Zapomněla dodat, že pro ten svět islámu! A šest nejvlivnějších islámských organizací ve Spojených státech to Obamovi a Demokratické straně vrací finančními příspěvky.

V posledních letech poskytly některé státní školy muslimským studentům zdarma obědy podle islámských norem za peníze daňových poplatníků. Halal potraviny zakoupené z veřejných prostředků jsou dražší, než běžné potraviny. Takové výsady se nemuslimským studentům samozřejmě nedostalo. Od školního roku 2014/2015 dostávají studenti tři obědy zdarma v případě, jestliže počet studentů z nízkopříjmových rodin přesáhl 40%. Ve všech 28 státních školách v Dearbornu (Michigan) dostávají muslimští studenti halal obědy 5x týdně. Vypadá to, že v Dearbornu, stejně jako v San Diegu (Kalifornie), se rozhodli podporovat islám státními financemi jako oficiální náboženství. Následovat je má také New York.
(zdroj:http://www.islamist-watch.org/20699/federal-government-subsidizes-halal-food-in)

První Obamovo volební období 2009-2013 velice přálo Muslimskému bratrstvu, podle plánu Sajjida Qutba, jednoho z vůdců MB, zveřejněnému v roce 1964 v jeho knize Milestones (Milníky). Vnuk zakladatele MB Hassana al-Banny, Tarik Ramadan, měl léta zakázán vstup na území USA. Tento zákaz zrušila Hillary Clintonová v lednu 2010. Sabri Samirah je členem jordánského MB a měl 11 let zákaz vstupu na území USA. Také jemu tento zákaz Obamova administrativa zručila, takže může svobodně povzbuzovat k naplňování cílů MB v USA. Aktivisté z MB založili v roce 2014 první politickou islámskou stranu United States Council of the Muslim Organizations (USCMO). Její představitelé však vyvíjeli svou činnost daleko dříve a běžně se účastní demonstrací na podporu MB a Hamásu v Chicagu.

V červnu 2009 prohlásil Obama v Káhíře: „Pravidla pro charitu v USA ztěžují muslimům plnění náboženských povinností. Proto budu spolupracovat s americkými muslimy, aby mohli plnit nařízení o zakátu.“ Obama ovšem neuvedl, že zakát není jen o charitě (o almužně), ale také o povinné dani pro muslimy, z které se může rovněž financovat terorismus!
(viz kniha na PDF: Star Spangled Shariah: The Rise of America’s First Muslim Brotherhood Party is published in the United States by the Center for Security Policy Press, a division of the Center for Security Policy.September 1, 2015)

Obama prosazuje islám také v arabsko-izraelském konfliktu. Nutí Izrael k hranicím před červnem 1967, přestože musí vědět, že by to byla z hlediska bezpečnosti nehájitelná hranice. Liberální americká média i Obama přehlížejí izraelského premiéra Netanjahua a jednají s ním jako s nepřítelem, přestože je přítel Ameriky a premiér jediného demokratického státu na Blízkém východě.

 

Autor: Karel Orlík | sobota 19.9.2015 9:43 | karma článku: 37,53 | přečteno: 1403x
  • Další články autora

Karel Orlík

Končí v Británii náboženská svoboda?

Ježíš Kristus: „Nenávidí-li vás svět, vězte, že mě nenáviděl dříve než vás.“ (Bible, evangelium Janovo, 15,18)

10.6.2022 v 6:55 | Karma: 20,13 | Přečteno: 499x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Britská královna Alžběta II. a Židé

Už samotná číslovka 70 je mezi Židy i v Bibli známá. Židovský levicový týdeník Tachles přidal k 70.výročí Alžběty II.na britském trůnu od Evy Burke několik dalších zajímavostí.

5.6.2022 v 7:00 | Karma: 13,63 | Přečteno: 312x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Informace, dezinformace a mateřský pud

„Cožpak může zapomenout žena na své pacholátko, neslitovat se nad synem vlastního života? I kdyby některé zapomněly...“ (Bible, prorok Izajáš 49,15)

30.4.2022 v 9:40 | Karma: 7,93 | Přečteno: 170x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Britové „odstřelili“ předsedu Evropského židovského kongresu

Evropský židovský kongres (EJC) zastřešuje 42 národních židovských komunit v Evropě. Od roku 2008 byl předsedou EJC britský občan Dr. Moše Kantor.

15.4.2022 v 7:00 | Karma: 19,44 | Přečteno: 556x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Wimbledon a válka

„Otevři svá ústa za němého, za právo všech postižených, ústa otevři, suď spravedlivě a zastaň se utištěného a ubožáka.“ (Bible, kniha Přísloví 31,8-9)

2.4.2022 v 7:00 | Karma: 14,31 | Přečteno: 274x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik