Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

?8-o?Myslím, že s prezidentovými negativními výroky o islámu to nemá nic společného, stejně jako fakt, že Nečasova vláda nepadla kvůli sympatiiím k Izraeli. Víc věřím tomu, že ony hovory z Lán byly úmyslně stylizované poněkud skandálně, aby přebily jiné, podstatně závažnější průšvihy, na které se tím pádem nedostalo v médiích místo. Prezident je možná opilec, ale není blbec! Je velmi zkušený manipulátor a jistě se ex post velmi baví. Také by se mi líbilo, kdyby prezidentem byl někdo s kindestube, ale to je asi u nás sci-fi ;-(.

0 0
možnosti
JR
JB

Bohužel, někdy je nejpravdivější a nejvýstižnější pojmenování reality či situace sprostým slovem. Zvláště v této "distinguovaně" se vyjadřující době.

3 1
možnosti
JR

J82a59r14a 50R14a98n57k

6. 11. 2014 20:07

To snad nemyslite vazne, jen proto, ze mate pocit, ze se stavi na stranu Izraele? To mu ted novi pratele ze Saudske Arabie rozmluvi, proc nezacne s novym imigracnim zakonem?

2 0
možnosti
VP

Co by s tím zákonem mělo být, co má řešit?

0 1
možnosti
JB

Každý, i trochu slabší na hlavu, ví, že nelze odvolat prezidenta kvůli pár sprostým, ale trefným slovům.

Ti, kdo tu petici organizují to bezpochyby vědí také. Proč to tedy dělají? Jediný motiv je, co nejvíce poškodit prezidenta.

Nedělám mu advokáta, ani jsem ho nevolil. Skandovalo se, že nejsme jako oni, čím dál víc o tom pochybuji.

6 3
možnosti
MP

At žije pokrytectví! ;-(

3 1
možnosti
ZB

"Mediální hon" se pořádá proto, že se MZ zastává Izraele.Promiňte, ale větší hloupost jste napsat nemohl...

14 7
možnosti
PV

P76a77v85e11l 91V19é67b93r

6. 11. 2014 19:35

Nevím, jak je s tou hloupostí zmíněného výroku, ale já si zase myslím, že u nás je mediálně pronásledován kdokoliv, kdo by mohl být, třeba jenom teoreticky, sjednocující osobností naší společnosti. Někdo nás prostě potřebuje nejednodné, rozhádané a neschopné organizovaného odporu. Smutné je, že u nás stačí jenom naznačit a lůza (sama sebe označující se za elitu národa) se nadšeně chopí díla. Časem se ona lůza domnívá, že dotyčného nenávidí opravdově (no, to možná ano) a ze své vůle. Potkalo to minulého prezidenta, potkává to současného a věřte mi, potká to i jeho nástupce (bude-li).

6 2
možnosti