Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Isaac Rokosowski

22. 5. 2011 17:07
Výborné

Výborně napsáno, děkuji za kvalitní a nezkreslený názor R^

0 0
možnosti
N

Naive_observer

7. 4. 2011 22:35
Islám v České republice nechceme

Vážení, pokud Vás zajímají problémy spojené s imigrací muslimů do Evropy, nebo prostě jenom islám, šária (a třeba co z ní vyplývá pro nemuslimy), pak se zkuste obrátit na facebookovou stránku Islám v České republice nechceme.

Jsme skvěle informovaní, politickou a ekonomickou situaci islámských a arabských zemí máme v malíčku, stejně jako všechny islámské svaté texty. Nejsme žádný spolek radikálů, ale křesťanů, ateistů, pohanů, budhistů, hinduistů a pastafariánů (a kdo ví, čeho ještě). Nemáme rádi extrémní pravici (promiňte, neonacisté). Máme rádi demokracii, svobodu slova a vyznání. A rádi diskutujeme ;-) [>-]

0 0
možnosti
M

MichailPAL

7. 4. 2011 22:03
antikarma

Pane Orlíku, jediné, co jsem shledal nenávistným, je tento váš pamflet. Rv

0 0
možnosti
ML

Niktor

6. 4. 2011 12:11
Osady

K tomu tradičnímu pro-osadnickému argumentu, že se tam osadníci nacpali dobrovolně: No jistě, že je tam nikdo nedovlekl násilím, ale je rozdíl, pokud prostě nějací Židé začnou na palestinských územích stavět v dosavadní zástavbě normální domky a mezi tím, když se vybere nějaké výhodné místo (např. to, kde jsou zdroje vody, že), oplotí se a udělá se z něj prostor, kde se mohou nastěhovat pouze a jedině Židé s tím, že Palestince odbouchnou jenom se k němu přiblíží. Nemluvě o tom, že osadám vedou silnice, které Palestinci nemůžu používat buď vůbec a nebo jen velmi omezeně. Samozřejmě, že samotní osadníci pak jdou do osad sami, když v nich mají nastavené výhodné podmínky.

Mezinárodní právo mimochodem též zakazuje činit na okupovaném území takové nevratné změny, které nejsou ve prospěch jeho obyvatelstva. To židovské osady rozhodně nejsou; ty svým růstem naopak postupně znemožňují dvoustátní řešení. A poslední věc - většina osad stojí na vyvlastněné palestinské půdě.

0 0
možnosti
ML

Niktor

6. 4. 2011 12:41
Re: Osady

Ostatně, když jsou ty osad tak bezkonfliktní a spravedlivé, proč jejich výstavbu izraelská vláda používá jako výhružku (např. v reakci na palestinské útoky)?

0 0
možnosti
J

jarno3

6. 4. 2011 10:43
Neuvěřitelná drzost?

Nikoliv, jen vaše neskutečná demagogie, pane autore. I přes vaše ubohé snažení, Izrael z hlediska mezinárodního práva agresorem zůstane. Nechci mu upírat právo na  existenci, ani nemám valné mínění o Palestincích, nicméně vaše demagogie nemůže ospravedlnit kroky izraelců ve snaze o silové řešení problému. Konečně- výsledky napovídají, že jsou to kroky scestné. Podle mého názoru je jediným řešením  situace spravedlivý, nikoliv jednostranný mírový proces, který se zřejmě neobejde bez  mezinárodního arbitra. A stažení Izraele do svých  původních hranic. Politiku "preventivních úderů" využíval už Hitler jako maskování svých útočných válek a  jako taková byla mezinárodníám právem odmítnuta. Nelze se jí dovolávat ani v případě Izraele." Dobrovolnost" izraelského obyvatelstva na dobytých územích je stejná, jako  Němců za 2.sv.v. Ti i oni šli za ekonomickou prosperitou za cenu útlaku a snah o vymýcení původního obyvatelstva.

0 0
možnosti
K

kelev2.0

6. 4. 2011 19:39
Re: Neuvěřitelná drzost?

Vite..to nepujde. V puvodnich hranicich tak jak si predstavujete, Israel proste zlikvidujete. Tezko takove uzemi ubrani. Pravdepodobne nevite jak to tam vypada. A spravedlivy proces, reseni? Zkuste Jeziska. Nic takoveho neexistuje. Vase stredoevropske nazory na Blizkem Vychode realne nefunguji.

0 0
možnosti
J

jurneff

6. 4. 2011 8:51
Očadlííííkůůůůůůůůůů

Nástup !!

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

6. 4. 2011 8:54
Re: Očadlííííkůůůůůůůůůů

Hleda ty divize ...

0 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

6. 4. 2011 8:47
Příště si zjistěte,

co je Cronin zač, než se pustíte do čtení jeho bolšánských blábolů.

0 0
možnosti
P

parquin

6. 4. 2011 8:03
holt takhle

to dopadá, když horlivá náboženská společnost zabere cizí zemi na základě nějaké obskurní sbírky knih z doby bronzové. teď už to řešení nemá, a když tak nespravedlivé, které poškodí ty co tam žili jen nějakých 1 000 let nebo ty co se tam narodili a jejichž rodiče to tam, s požehnáním těch co měli špatné svědomí a rádi dávali z cizího, obsadili - spravedlnost mezi dvěma skupinami hlupáků rozdělených hloupým náboženstvím asi nebude možná nkdy 

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

6. 4. 2011 7:40
Ocadlik ...

Pockejte az to najde osvetitel Ocadlik ..., ten vam to vysvetli ... I s zidovskymi SS divizemi a seznamem zlocincu ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik