Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Palestincům se nedivím.  Mají strach že by penězovod z EU vyschl.

2 0
možnosti
MK

Zato Izraelci se o penězovod z USA bát nemusí, izraelská lobby je v americkém kongresu velmi dobře uchycena a má většinu zvolených politiků doslova v kapse.

0 1
možnosti
JO

Taky mě udivily reakce mnohých muslimů. Oni nelitují oběti, jen se bojí o sebe. Myslí jen na sebe - zhorší se jejich postavení, zhorší se zase jejich pověst....Čekala bych, že v první řadě pouze odsoudí teroristy a a vyjádří soustrast s oběťmi a teprve po pár dnech, že začnou apelovat kvůli sobě. Ale ne, oni to rovnou zamíchají do projevů soustrasti.

8 0
možnosti
Foto

Tak oni mají jednoduše strach. Proto lžou. Zatím jsou v Evropě v menšině. Pořád možná balancujeme na hranici, kdy je možné chránit naše hodnoty a civilizaci. Pokud si totiž evropské elity uvědomí zrůdnost a nebezpečí islámu a začnou s tím něco dělat (sice nepravděpodobné ale dejme tomu, že teoreticky ano), tak to pro ně příjemné nebude. Ještě horší by pro ně byla aktivizace obyvatelstva. Takže opakuji, zatím jich je málo a zatím se bojí. A lžou!

8 0
možnosti
RB

Dnešní Paříž byla svědkem festivalu trapnosti. Karma

8 0
možnosti
MK

Největším pokrytectvím je ale účast na shromáždění v Paříži jednoho ze dvou nejvyšších představitelů státního terorismu na světě Benjamina Netanjahu.

To už není ani legrační, to je přímo zvrácené.Rv

1 7
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik