Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K36a77r70e53l 74V81o11v97e73s

13. 12. 2014 12:09

A proč si ty uprchlíky neveze USA. Ta to všechno na Střením a Blízkém východě vyvolala. A tak by neměly být za vodou.

0 0
možnosti
MS

Opakované tvrzení autora, že Obama je po otci muslim, žánrově patří do Radia Jerevan. Sice je pravda, že ve školách byl pokaždé registrován jako muslim (i v římskokatolické škole sv. Františka z Assisi), ale také je pravda, že je členem černošského sboru Church of Christ, kde měl být i pokřtěn. Bílý dům ho označuje za křesťana. Nepřímo tomu nasvědčuje i jeho přezdívka v žargonu ochranky "odpadlík", naznačující motiv potenciálního nebezpečí od islamistů.

http://www.christnet.cz/clanky/921/obama_nastupce_m_l_kinga_ci_prezident.url

To neumenšuje můj kritický postoj vůči Obamovi, ale padni komu padni.

2 0
možnosti
MK

Žádná judeo-křesťanská civilizace neexistuje, to je pouze vaše fikce.

2 3
možnosti
Foto

Tak ono se říká: "židovsko-křesťanské kořeny" a autor to malinko poupravil.

2 0
možnosti
RB

Uhl je zpovykaný trockista a za tenhle výroky by v hospodě dostal jednu staročeskou po hubě.

10 0
možnosti
ZH

Já myslím, že Vy si  s panem Uhlem mužete podat ruce. Uhl plácá svoje trockistické multikulti, a vy lžete a snažíte se manipulovat.

  Lež : Obama není po otci muslim, neznám muslima, který by navštevoval St. Francis of  Assisi Elementary School. To co píše korán, platí přece pro muslimy.

 Manipuace: Obama neřekl „Amerika už není křestanskou zemí.“ On řekl " Amerika už není jen křestanským národem, jsme také národ židu, národ muslimu, národ budhistu, národ hinduistu a národ nevěřících." Což je samozřejme pravda, asi 25% američanu nejsou křestané

 Manipulace 2: Ve své pýše a hlouposti tvrdíte  automaticky že, když někdo nezná bibli doslova a má mámitky proti roztahování židů po okupovaných územích, je proarabský.

 Možná by jste si mohl vygooglovat, jak se k Abasovi vyjadřuje ředitel Šin Bet, případně ho můžete prohlásit za levicového zrádce.

 To jak se angažují někteří "věřící" z pozice své jediné správné víry, jako Vy, to moc daleko od Adolfova boje proti židům není.

 To že nechceme, aby se k nám nahrnuli nějaké hordy s naprosto rozdílnou kultůrou a postojem k práci a životu vůbec, by nemělo souviset s tím, k jakému bohu se modlí. To jak se chovají křesťané sami k sobě, mluví samo za sebe. Prostě do střední evropy nepasují a basta.

Vůbec nejhorší jsou pak lži, polopravdy a manipulace, to by jste jako věřící měl dobře vědět, nebo s váma bolševik zamával málo? Ten totiž přesně tuhle metodu používal.

:-)

9 2
možnosti
JR

J55a70r57a 78R87a11n62k

12. 12. 2014 22:57

Diky, Zbynku za objektivni prispevek, nemam uz chut vysvetlovat kazdemu troubovi, jako treba Donald Tramp, ktery umyslne rozsiroval o Obamovi lzi, nejlepsi je hornicky kadr Olser, ktery ho nazyva opici a Satanem, jak daleko muzou lidi verit hloupostem a prekrucovat slova. Tady je takovych uzasnych lingvistu, zda se mi, ze krome ruskych a ceskych zdroju, polovina blogeru a diskuteru nic jineho nepouziva. Dost smurne:-/

1 0
možnosti
PS

Nejlepší řešení by opravdu bylo přeposílat muslimské uprchlíky do muslimských zemí , které profitují na svých nalezištích ropy. Takový masový příliv uprchlíku - muslimu - do Evropy znamená de facto infiltraci a následnou kolonizaci Evropy islámem. Zvolí si své zastupitele, politiky, změní zákony a Evropa bude jejich.A když ne , tak to udělají ozbrojenou cestou násilí. Možná ,že teď je ještě Evropa na hranici , kdy lze tento stav změnit. Islám a nacismus je shodně zrůdná ideologie, popírající práva člověka, jeho svobodu a knihy, ze kterých obě ideologie čerpají mají shodné sadistické rysy. Stačilo by říct, dělejte si muslimové co chcete, ale u sebe doma, ne u nás. Tady platí ještě zatím naše zákony .

4 0
možnosti
RS

„Petr Uhl označil odpůrce islámu v ČR za nacisty“. Jestli to pan Uhl rekl, je nevzdelanec. Nacizmus skoncil porazkou Nemecka a Italie. Vetsina nacistu je uz pod drnem. Jestli by melo jit o neonacisty je pan Uhl taky vedle. Bylo by zajimave si zjistit, co skutecne pan Uhl je.

5 0
možnosti
Foto

To je přece jasné. Je to trockista, který rozšířil onu fámu SB o mrtvém studentovi Šmídovi 17.11.1989.

2 0
možnosti
Foto

"Jako každý dospělý a slušný člověk nacismus odmítám. Ale stejně tak odmítám i islám".

To jste tedy smělec. To vypadá, jako byste byl přesvědčen, že všichni muslimové jsou nehodni vaší přízně a té vaší kvality - slušnosti. Všichni! Pro mně to o vaší slušnosti nic nevypovídá. O fóbii ano.

4 7
možnosti
DK

On nemluvil o Muslimech ale o Islamu. Komunista muze byt v jadru dobry clovek, ale komunismus jako takovy je spatny. Stejne je to s Islamem.

10 0
možnosti
VP

Podle mého názoru to jsou následky zásahů Ruska a zejména USA do muslimských zemí. 

Co kdybychom je nechali řešit si jejich vnitřní problémy bez intervencí a vývozu demokracie.

Ale ono už je možná pozdě.

5 0
možnosti
Foto

Otázka je, kdo začal první. Např. Afghánistán byl nejprve napaden Sovětským svazem, USA udělaly chybu, že se mu (Afghánistánu) snažily pomáhat, protože nepochopily tamní mentalitu. Což se pěkně vymstilo.

Kromě toho radikalizace islámských fanatiků začala kdy?

1 1
možnosti