Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

R19o75m71a80n 44R59y52b11á56r

9. 12. 2012 20:31

... "Tedy, pane Novotný, izraelskou zemi dal Bůh židovskému národu s přísahou, ať se Vám to líbí nebo ne."...  Héééézky! Tomuhle se říká ultimátní argument. :))) Soudruh Jehova dal zemi židům a basta.

4 3
možnosti

Tak ti Palestinci jsou fakt na tom bídně. Pan Orlík s ními šoupe sem a tam směrem k Arabům, nejraději by je viděl na Sahaře, ale Arabové z nich dělají NÁROD bez domova s právem návratu do nějaké dřívější vlasti, jak se píše v chartumské rezoluci:

The Arab Heads of State have agreed to unite their political efforts at the international and diplomatic level to eliminate the effects of the aggression and to ensure the withdrawal of the aggressive Israeli forces from the Arab lands which have been occupied since the aggression of June 5. This will be done within the framework of the main principles by which the Arab States abide, namely, no peace with Israel, no recognition of Israel, no negotiations with it, and insistence on the rights of the Palestinian people in their own country. (http://en.wikipedia.org/wiki/Khartoum_resolution

 

 A stejně je to divné, kdyby ti Palestinci neměli svou vlastní identitu, tak by se  jedna politická strana už v období před WWII nejmenovala Palestinská.

4 3
možnosti
VN

V36i31k81t52o76r 79N32o53h28a

9. 12. 2012 19:52

Ta země se označovala jako Palestina, samozřejmě. A žili v ní Židé a také Arabové. 

Ovšem použití termínu "Palestinec" výhradně pro označení Arabů je záležitost let šedesátých, kdy Arabové začali chápat, že Izrael a Izraelce nezlikvidují prostým vojenským úderem a začali budovat  legendy, aby získali pro své agresivní záměry podporu ze zahraničí.

4 4
možnosti
RH

Přesně tak Orlíku.

Když někdo napíše, že i Paletýnci jsou lidé, tak je levičák a proti Izraeli.

Skláním se před těmi argumenty. To má fakt "logiku".

Kdysi jsem se posmíval těm stodukátům co lezli Rusům až tam, ale vidím, že jenom přehodili vyhýbku a dělají to samé, tentokrát u amíků!  Ale věřím, že obrácení soudruzi budou karmovat jak o život. :-)

7 4
možnosti

Nevím, co to jsou Paletýnci, ale vím, že pletýnci nejsou lidé, spíše pletýnky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik