Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Unie otců -otcové za

práva dětí vítá amnestii pro tzv. neplatiče výživného, jestliže tito lidé

nemohli sehnat práci, spolupracovali řádně s ÚP, měli a mají zájem vychovávat

své děti! V Na nesmyslnost zavírání těchto lidí do vězení jsme poukazovali

demonstracemi, peticemi, dopisy ministrovi spravedlnosti (bez odpovědi) i

žádostí o milost a okamžité propuštění panu prezidentovi. Na tuto nesmyslnost zákonodárství a justice, diskriminaci a ponižování lidské důstojnosti, zločinné spolčení a propojení soudců a exekutorů upozorňovala i další občanská sdružení. Podobně jako DONEZ nebo VPP odporuje lidské důstojnosti a je svého druhu zvrhlostí či šikanou!! .http://cs.gloria.tv/?media=379506

0 0
možnosti
FK

"celé tažení proti amnestii přídech jakéhosi hyenismu"  Nečetl jsem to, ale podepsal bych to! Ať si k tomu říkáte, co chcete. Projevilo se to nyní ve finiši prezidentského klání. Paní Fischerová si stěžovala, paní Rojthrová psala, jak ji schwarzenberská klaka ovlivňuje, aby volby vzdaly ve Schwarzenbergův prospěch. Podobný pamflet v Lidovkách uveřejnily Kačka Jau Jau a Jiřičná, Český rozhl. byl nucen přerušit pořad Jiřího Černého, když agitoval pro Schwarzenberga. Je to neféŕ, jsou to nátlakové skupiny, které tímto způsobem oddělali Václava Klause, že stál v cestě Václavu Havlovi, a teď to pokračuje. Hlavně že víme, odkud fouká vítr! Havlovsko-Schwarzenberská klaka  tak  do naší politické kultury zanáší  mafiánské prvky.

2 0
možnosti
VH

Klaus stál v cestě Havlovi? Opravdu? Kdy?  Neblbněte.

  Že má (skoro) každý svého favorita považuji za samozřejmé. Vy asi žádného nemáte, protože váš jediný, neomylný, nadpapežský, božský odchází.

0 0
možnosti