Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Ono to není tak jednoduchý a jednostranný. Jestli se nepletu, tak v důsledku posledních raketových útoků Hamásu nezemřel nikdo nebo téměř nikdo. Odplatou Izrael pozabíjel stovky lidí, z toho údajně mnoho dětí. Kolik z toho bylo teroristů? Je otázka, jestli je morálně ospravedlnitelné zabíjení dětí, jako odplata za ohrožení vlastních lidí. Jestli mají ty děti vymytý mozek, v tom asi roli moc nehraje.

Představím si, že v ČR bude teroristická organizace útočící třeba na Polsko. A Poláci za to vybombardujou můj dům a umře polovina rodiny, i když s teroristama nemáme nic společného. Jen se špatně jmenujeme nebo se bavíme se špatnýma lidma. Je to v pořádku?

0 1
možnosti
BS

Příspěvkem se ale nechci nijak zastávat Hamásu a raketových útoků! Na islám nemám rozhodně kladný názor.

0 0
možnosti
Foto

Islámští fundamentalisté, jsou ukázkový náboženští fanatici. Tvrdí, že chtějí přísně dodržovat svojí víru, přitom jí samy porušují. Nejvíce obětí islamistů v Iráku, Sýrii, Somálsku, Indonésii, Pákistánu..., jsou jiní muslimové a podle Koránu     4:93 Kdokoliv zabije úmyslně věřícího, bude jeho odměnou peklo a bude v něm nesmrtelný. A Bůh se naň rozhněvá a prokleje ho a připraví mu trest strašlivý.

0 0
možnosti
Foto

Nojo - takhle je to s každou dlouhodobou humanitární pomocí, UNRWA je vrchol ledovce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik