Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a24n 70R41á63ž

18. 10. 2014 19:29

Je mi těch uprchlíků líto, opravdu líto. Ale jak už zde napsal na téma jiných uprchlíků jeden blogger, je to vše, co s tím mohu dělat.

Není možné, aby Evropa, která už absorbovala statisíce různych uprchlíků z Afriky i Ázie neustále fungovala jako cíl různých uprchlických vln. To opravdu nejde.

Představte si, že máte dvoupokojový byt a v tom bydlíte s partnerem a dětmi. Vedle v domě se porve rozhádaná rodina a zapálí si byt. V dusledku toho se někteří sousedé vystěhují a někdo by chtěl k vám nastěhovat rodinu od vedle. Je vám jich urcitě líto, ale nedovolíte to.

P.S. Jen doufám, že i syrská humanitární krize bude mementem pro všechny pošetilce, zejména v USA, že každý export demokracie má za následek humanitární katastrofu a hospodářsky rozvrácenou zemi. Už by toho měli nechat. Irák, Afghánistán, Sýrie, Lybie jsou v rozkladu jen kvůli teto naprosto obskurní zahraniční politice USA, které naprosto nepochopitelně sekundují některé státy Evropy.

0 0
možnosti
KD

Většinu uprchlíků by měli převzít USA a jejich pomocníci Velká Británie, Francie a Izrael.

1 2
možnosti
MW

mohamedáni tady nepatří.tak jako asiaté..!!

0 0
možnosti
Foto

Američané vyzbrojili islamisty z ISIL aby svrhli vládu B.Asada. To vyvolalo velké vlny uprchlíků, předtím byla Sýrie stabilizovanou zemí. Evropa je spojencem USA, proto je bohužel nyní na tahu. Pokud zůstane NATO NATEM a Brusel Bruselem, mude nutno tyto nepříjemné dopady zahraničních agresí snášet Rv

4 4
možnosti

nesmíte hned všemu věřit - to nevypadá člověk pak moc chytře ;-D

1 0
možnosti
Foto

K98a80r47e75l 52M53á45d63l64e

18. 10. 2014 10:06

Je to tedy smutné a vážné téma, ale když jsem si přečetl název "Investice do budoucnosti", neubránil jsem se smíchu. My tady taky už dlouhá desetiletí investujeme do naší minority, tak dokážeme ocenit humor představitelů OSN.

8 0
možnosti
MS

Správně by se to mělo pojmenovat "Investice do středověku".

2 0
možnosti
Foto

R^ jednoznačně souhlas!!!

3 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik