Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Koulehranatá.

3. 6. 2012 22:02
KARMA

R^

3 0
možnosti
DP

Daniel P.

3. 6. 2012 18:15
špatná otázka

"co udělá Evropa, až tuto výzvu uposlechne 20 milionů muslimů?" Ptáte se špatně, i když, pokud by Vás to skutečně zajímalo, vzpomeňme, co udělala proti totalitě Evropa v Mnichově, když se dostal k moci Hitler.

Vhodná otázka je "co udělám já".

Jak jste na tom s nácvikem střelby z krátkých i dlouhých palných zbraní? :)

4 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

4. 6. 2012 7:35
Re: špatná otázka

a hlavně jaký má arzenál k dispozici .........

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

3. 6. 2012 16:51
Naprostý souhlas pane kolego .....

KARMAR^

2 0
možnosti
D

Dunja

3. 6. 2012 16:32
....

Do Kodaně jezdíme pravidelně. Mešitu máme tak ob dvě ulice, kdybych si nevšimla pátečního ruchu asi bych ji stěží idetifikovala, vypadá jako stará tovární budova. Adhán jsem tedy neslyšela. A jinou mešitu neviděla. Příbuzní mají syna ve školce, žádné halál se nepodává a jsou tam prý 2 muslim.děti. Příbuzná mě seznámila se spolužačkou. Je palest.muslimka a kupodivu umí dánsky lépe než její dánští vrstevníci, kterým občas s jazykem pomáhá. A protože mě díky podobným článkům problém zajímal, vetřela jsem se do rodiny. Pracuje jako zub.hygienička, chodí zahalená, řídí auto. Je svobodná, říká, že najít slušného muslima je velmi těžké. Otec v důchodu celý život pracoval nejdřív v Německu a pak v Dánsku jako dělník. Bratr pracuje na dráze má dvě děti. Vzdělání je pro ně prioritou Vepřové, alkohol ani cigerety u nich nenajdete, byt mají sice od státu, ale ostatní za své. Nejprobl.skupinou jsou prý ti z Afriky a pak se kriminalita zhoršila po příchodu Poláků, kteří berou místním nekvalif.práci.

0 0
možnosti
D

Dunja

3. 6. 2012 16:59
Re: ....

Poláci (odhady mluví o 300tis včetně Švédska)jdou pod cenu práce a hlavně vydělané peníze narozdíl třeba od Arabů v zemi neutratí, ale odvezou domů a v Dánsku žijí z minima,což je také problém. Viděla jsem početné houfy Somálců(právě jejich ženy chodí od hlavy až k patě v hábitech), vyptávala jsem se. Muslimové se sdružují podle národnosti, každá má své tradice a svá specifika a také jiný přístup ke vzdělání a práci. Flákajících se Syřanů, Palestinců či Egyptanů, Turků najdete pomálu.

Problém je také, že děti od jeslí vychovává stát, tedy pokud musíte do práce nebo chcete dávky tak dítě musí do jeslí už během prvního roku. Jinak od mala dítě ví, že rodiče na něj dostávají peníze a ono má na ně právo. Není pak divu, že děti zvláště školního věku, chtějí samé značkové věci a dělat si, co chtějí. Jak dopadnou v dospělosti s tímto stylem, až nebudou mít práci je naprosto jasné. Dokonce i ve školách se vyzvídá, co se stalo doma a jak se rodiče k dítěti chovají.

2 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

3. 6. 2012 12:57
Doporučuji podívat se do historie

Islám vznikl v 6. století v Arábii. Během 100 let vojensky dobyl sousední země a severní Afriku, která v té době byla křesťanská. Pak dobyl Španělsko a ve Francii zastavil jeho postup Karel Martell. Pak začal jeho postup na Balkán, dostali se na Sicílii. V 15. stol. muslimové dobyli Byzatskou říši, což je dnešní Turecko a nějaké země okolo. Byla čistě křesťanská (pravoslavná), během několika století tam křesťanství téměř zlikvidovali. Příběhy o tom, jak byla uchráněna Evropa (zmíněný Karel Martell a bitva u Poities, bitva u Vídně a Jan Sobiesky, bitva u Lepanta… atd.) stojí za přečtení. Víte, že Irák byl původně čistě křestanský? Ještě v době křížových výprav tam bylo křesťanů si 50 %. Jedna část Afganistanu byla původně křesťanská a druhá hinduistická, muslimové ho dobyli až někdy ve 13. stol. V Kosovu po 2. světové válce měli pravoslavní Srbové většinu.

Vše nasvědčuje tomu, že západní Evropu (my k ní patříme) může zachránit již jenom zázrak.

6 0
možnosti
GP

generál Patlay

3. 6. 2012 16:25
Re: Doporučuji podívat se do historie

Soucasti historie je i reconquista Pyrenejskeho kontinentu. Tam to take vypadalo zcela beznadejne ale nakonec se vetrelce podarilo vyhnat.

4 0
možnosti
M

Mirais

3. 6. 2012 11:43
No, obrana je jen jedna

Nedopustit, aby se u nás usadili. Lépe řečeno, nesmíme levicovým politikům dovolit, aby umožnili imigraci z těchto problematických zemí. EURv

5 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

3. 6. 2012 11:53
Re: No, obrana je jen jedna

Jak se zpívá v jedné písničce: "Už je pozdě, Frantíku, můj zlatej milovníku."

Teď už není problém usazovaní, ale problém jejich množení se geometrickou řadou. Vsadil bych se, že již nyní je větší podíl na jejich početním přírůstku právě v evropských porodnicích než v lodích, které sem přivážejí další přistěhovalce.

5 0
možnosti
OK

jurnecka

3. 6. 2012 11:42
A jak dopadl pan psycholog?

Není popotahován? Má stále svoji praxi?

0 0
možnosti
M

Mirais

3. 6. 2012 11:44
Re: A jak dopadl pan psycholog?

Asi jako Gert Wilders s policejní ochranou, ti zuřivci nikomu neodpouští.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

3. 6. 2012 11:39
Na jednu věc autor zapomněl (píši to vážně, nikoli ironicky)

Autor popsal výstižně, jak se muslimští přistěhovalci snaží přizpůsobit Evropu k obrazu svému. Ale zastavil se na půli cesty a nepřipsal, že až se jim to podaří, v podstatě si podřežou větev i pod sebou. Nyní v Evropě žijí docela blahobytně právě proto, že jich je tady ještě stále jakž takž přijatelné procento z celkového počtu obyvatel Evropy, a tudíž jejich parazitování na původním obyvatelstvu ještě jakž takž ekonomicky utáhneme. Oni by chtěli tvořit tady většinu, ale zároveň mít stejně bohatě a bezpracně prostřený stůl jako dosud. Je to stejná logika, jako kdyby se rakovinové buňky v organismu pana Nováka radovaly, jak se blíží doba, kdy jich bude v Novákově těle více než buněk zdravých, a jak bude krásné, až ty zdravé buňky budou oproti nim v menšině.

2 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

3. 6. 2012 11:54
Re: Na jednu věc autor zapomněl (píši to vážně, nikoli ironicky)

jenže rozbujení rakoviny končí smrtí hostitele - a to samé čeká nás pokud se nevzpamatujeme. muslimové narozdíl od rakoviny dál přežijí (možná se budou mít hůře, ale budpou žít. my ne)

4 0
možnosti
C

Cynyc_

3. 6. 2012 11:06
Nekorektní uvedení

Uvést politicky krajně angažovaný článek tím, že jde o článek psychologa, je nekorektní a zavádějící. Článek se totiž psychologie ani jiné vědy vůbec netýká a je čistě politickou proklamací, kterou mohl stejně tak (a vzhledem k bázi islamofobie pravděpodobněji) sepsat dělník či nezaměstnaný.

3 0
možnosti
ZM

zmat

3. 6. 2012 11:17
Re: ať to psal kdokoliv,

popsal realitu (a tvrdou realitu).

10 0
možnosti
C

capricorni

3. 6. 2012 10:39
tesat do kamene!

ve skandinávii jsem pobýval s menšími a posléze většími přestávkami od r 1992 a vím, o čem je řeč...

1 0
možnosti
M

Mirais

3. 6. 2012 11:47
Re: tesat do kamene!

V Německu je to taky síla, četl jsem Thillo Sarazina a mají zaděláno na pěkný průšvih. To nemůže skončit jinak než občanskou válkou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik