VV - producent obětavého Politika

Máme tady další skandál vládní koalice. Prý si chtěly ODS a TOP09 vydražit poslance VV. Takové závěry dělají předáci VV z nahrávky paní Kočí. Jak  to bylo nevím jistě a svoje spekulace si nechám pro sebe.

 

 

Mnohem důležitější je  reakce koaličního Politika na tuto nahrávku. Ten Politik prohlásil, že se potvrdilo, že VV jsou „fízlovská strana“. Na dotaz televizního moderátora, zda VV jsou tedy stále ještě koaliční partneři tento Politik odvětil: „Ano, jsou to koaliční partneři na plnění programu koalice, já je však nevolil, zvolili nám je voliči“.

Politik tedy oznamuje nutnost být s VV v koalici „ protože je zvolili voliči“. Nedá se nic dělat, musí být koalici s fízly!

S tímto Politikem máme zkušenost: byl ochoten uzavřít koalici s podporou komunistů /a dokonce prý s jejich podporou provede „největší dekomunizaci právního řádu“ jak se nás snažil rozradostnit/. Dnes je ochoten pobývat v koalici s fízlovskou stranou – protože s ní plní vládní program. Příště bude ochoten koalovat třeba s nějakou xenofobní stranou, aby nás uchránil před cizinci, poté třeba s nácky, aby zabránil komunistům v převzetí moci. Pak zase s komunisty, aby zabránil náckům atd.

Už to vím jistě: Politik je obětavý člověk. My jednodušší voliči budeme vděčni.  Nevím, jestli ti přemýšlivější také. Ale asi jo. Vždyť tam v té Politikově partaji předseduje „ten Karel...“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Orel | čtvrtek 29.3.2012 21:24 | karma článku: 11,21 | přečteno: 668x
  • Další články autora

Jaroslav Orel

Hrozba vlády komunistů

22.12.2012 v 17:08 | Karma: 30,63

Jaroslav Orel

Vy, vládní: pořád se balamutíte

15.10.2012 v 14:53 | Karma: 28,89

Jaroslav Orel

Stávka –3:0

16.6.2011 v 17:53 | Karma: 14,23