Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vsevedec

16. 4. 2012 13:48
Od vás to sedí...

Pane Orle, nejsou všichni občané této republiky blbci bez paměti. Vaše stranička bez skrupulí spolupracuje vždy s každým za pár křesel ve vládě. Jeden slizštější než druhý (pamatujete "had na tři"?). A konec konců Kalousek je přece váš odchovanec, přece typický lidovec! Malá rada - vy raději mlčte.

1 0
možnosti

Saltos Alim

16. 4. 2012 18:06
Re: Od vás to sedí...

No, snad to pro Vás nebude tak těžké představit si váhu o dvou miskách a uprostřed ukazatele. Lidovci byli vždy stranou středu, takže se není co divit, že mohli snadno spolupracovat podle blízkosti programu jak s jedněmi tak druhými. Snad si také  vzpomenete že jste někdy  životě musel volit  podle okolností jednou tak a podruhé odlišně. Nebo jste tak pevně zabetonovaný že užíváte pořád  plenky?

Ovšem "had na tři" - to je docela hloupé svinstvo.   8-o

0 0
možnosti

velký jarda

16. 4. 2012 13:32
kecáte

vv nejsou oškliví, jsou tam  hezké blondýny které dělají čest svému vlasu.

0 0
možnosti

absurdian

16. 4. 2012 13:13
zato lidovci

proslulí tím, že jsou ochotni spolupracovat s kýmkoli, kdo je zrovna u vesla, jsou ti praví :-/

3 0
možnosti

žádnej

17. 4. 2012 8:42
Re: zato lidovci

Do jisté míry máte pravdu. Tehdejší předseda chtěl udělat koalici s Paroubkem a s podporou komunistů. To bylo skutečně odsouzeníhodné. Taky, pokud si pamatujete, ho členové KDU-ČSL vypískali a musel rezignovat na předsedickou funkci. Ten předseda se jmenoval Kalousek - největší ostuda v historii lidové strany.

1 0
možnosti

rezbar45

16. 4. 2012 13:09
Přesně popsané..

Bez ohledu z jaké politické strany jste, musím napsat,že jste to napsal tak, jak to opravdu je.

2 0
možnosti

Glock Mark XXIV

16. 4. 2012 12:58
"Vážený soude,

nešlo o znásilnění, ona to sama chtěla. Chovala se vyzývavě a měla na sobě kratičkou minisukni a triko s velkým výstřihem."

.

Podobnost s blogem pana Orla čistě náhodná.

0 0
možnosti

rodd

16. 4. 2012 12:41
Za marasmus a

to že u moci máme takovou politickou garnituru a psudostrany, mohou občané respektive,sám obrat o 180 stupňů od totalitního systému k demokratickému. Zkrátka většina naší populace stále funguje "naprogramována" totalitním systémem, že všemocná strana  a její sjezdy a následně 5 letky vše vyřeší. Nelze se divit že to pak zde nefunguje, neboť nás minulý režim demokracii neučil a 23 let. Není zde posloupnost při získávání hodnot, jejich udržování a předávání dalším generacím.Komunismus vytěžil maximum z majetku živnostníků a aktuální systém a lidi to polední. Zde nepomůže žádná radikální změna, neboť zde platí kde nic není ani smrt nebere. Možná je postupná cesta cesta primátora Svobody, postupně se udržet v systému, vytvořit svůj tým a využívat chyb systému a kauzy druhých k demontáži mafiánského systému. Svoboda 1 vytvoří první krok ale  časem jej systém pohltí, pak přijde Svoboda 2 a posune to dál, je to na desetiletí ... .

0 0
možnosti

Bára33

16. 4. 2012 12:22
Předčasné volby ne

Jemi jasné, že jako lidovec byste si předčasné volby přál - na Čunka se pomalu zapomíná a vaše preference se ve výzkumech občas i dotknou 5 %. Jenže předčasné volby - to znamená vládu levice. Tedy konec šetření, další zadlužování, postupný sešup když ne v Řecku, tak ke Španělsku... Takže ať už může za marasmus kdokoliv (včetně ČSSD a KSCM), je pořád lepší, když tu vládne někdo, kdo nehodlá stát dál zadlužovat, lidi ožebračovat ještě vyššími daněmi a udělat z nás nakonec všechny příjemce nějaké formy sociálních dávek...což by se za vlády levice stalo

3 0
možnosti

tantemici

16. 4. 2012 12:38
Re: Předčasné volby ne

Naprostý souhlas s Bárou33. Já bych jen dodala, že snaha okopávat kotníky ostatním (zvláště pak pravicovým) stranám, lidovcům nikdy nechyběla. Oni byli svým politikařením ve vládě dnešním VV podobní, takže chápu, že je (VV) teď p.Orel hájí, seč může. Paralely by tu byly...

0 0
možnosti

VLAKR

16. 4. 2012 12:19
Pane autore

když jste z KDU-ČSL vypudili Kalouska a místo něho jste si zvolili do čela strany Jiřího Čunka a poté Cyrila Svobodu, tak se nedivte, že jste ve volbách propadli. Teď se vám opět trochu zvedly preference a tak se už nemůžete dočkat předčasných parlamentních voleb. Ale nejspíše si ještě dva roky počkáte.

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

16. 4. 2012 12:16
VV jsou ošklivé, Kalousek s Knížetem jsou však odporní

darebáci, kteří hrají o jeden level výše, než pan Bárta Rv

3 0
možnosti

Já král 1

16. 4. 2012 12:02
A takovou ptákovinu

napíše lidovecký politik. Lidovci se vždy byli ochotni spolčit s kýmkoliv, jen aby byli ve vládě. Všechny vlády, ve kterých byli, se jejich vinou rozpadly. Tak nekažte o morálce, která vaší straně úplně chybí.

2 0
možnosti

Glock Mark XXIV

16. 4. 2012 12:59
Re: A takovou ptákovinu

"Dohodli jsme se, ž se dohodneme." monsignore Šrámek, šéf prvorepublikových lidovců.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1388x
Lidovecký nekonformní politik s ostrým jazykem, velkou představivostí i kreativitou, s mnoha přáteli i nepřáteli.
Miluje starou hudbu, diriguje soubor interpretující starou vokální hudbu.

Seznam rubrik