Vypořádejme se rázně s našimi zločinci - špinavá hra mocných musí skončit

Mocní na celém světě hrají špinavou hru s miliardami obyčejných lidí. Každý zločinec musí vědět, že bude dopaden, odsouzen a zbaven majetku. I toho účelově "odkloněného". Naší povinností je začít se zločinci v naší zemi.

Nejnověji se provalilo, že i francouzští ministři si dopřávali v tajně otevřených luxusních restauracích.

Politici a mocní v honbě za astronomickými zisky stále přiživují paniku a nutí lidem důkladně neprověřené vakcíny, nesmyslné pochybné testy a chystají "otrocké listy" v podobě nějakých pasů, kódů či dokonce čipů pro miliardy lidí, ze kterých budou mít doslova perpetum mobile na peníze.

My budeme mít v říjnu možnost politické darebáky volebně "odstřelit" a následně zahájit důsledné trestní stíhání všech osob, které na tomto jakkoliv parazitovali.

Důslednost musí být maximální, tedy včetně zabavování účelově "odkloněných" majetků na příbuzné, advokáty a další osoby fyzické i právnické. 

Právně musí být ošetřeno, že tyto zločiny budou nepromlčitelné a úplně každý zločinec, který na kovidovém celoplanetárním neštěstí jakkoliv profitoval, musí vědět, že bude dopaden, odsouzen a zbaven majetku.

Začněme na "našem dvorku", nejlépe ihned. 

Autor: Pavel Opl | pondělí 5.4.2021 20:44 | karma článku: 42,10 | přečteno: 2694x