Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hochu hochu ,- jsou jiné tragédie tento článek je směšný, velmi směšný

1 0
možnosti
ZK

Martina Sáblíková se na olympiádu prostě nekvalifikovala. Je jen její problém, že nemá tým, který by ji byl schopný přelouskat podmínky účasti.

Sáblíková by na olympiádě stejně nic moc nezajela. Protože do toho možná umí dupat, ale už neví jak najet zatáčku, jak začít opět přidávat už v zatáčce, kde to může pustit z kopce kde ne.

A hlavně. Tyhle superhvězdy Sáblíková, Špotáková, ale i Jágr jsou superhvězdami v ČR. Na západ od Rozvadova je nikdo nezná.

0 2
možnosti
MK

Taky mě překvapilo letos na jaře, kdy jsme vycestovali do USA a na soše Svobody v hledí hlídala Američanka, cca 35 let, kdyz se ptala,odkud jsme, tak z Česka znala jméno Vaclav Havel,jmeno Jágr jí neříkalo nic a to jsme jí napovidali, že je to jeden z nejlepších hokejistů USA.

0 0
možnosti
PN

P41e15t49r 25N56ě90m83e51c

28. 11. 2016 19:06

Hlavní chyba byla ale u ní :(

0 0
možnosti
MB

Na kteréhokoliv vrcholového sportovce se dívám jako na živnostníka ve sportu - čas, zranění, věk s.r.o. Pochopitelně mám radost, když Špotáková přehodí nadopovanou Akabumovou svým špičatým předmětem ... Ale pořád - Chléb a hry ...

V obci máme jakéhosti p.Voznicu. Založil firmu - plyn - voda ... Zapojil tam i své tři syny - koná věci užitečné a funguje dodnes ! Ať žije p.Voznica a jemu podobní - To je pro mne vrcholový sportovec, taky živnostník ! ... :-)

1 1
možnosti
Foto

Já bych to sportování a zároveň reprezentaci země až tak nepřeceňovala. Je spousta jiných profesí, kde lidé dřou, a mohdy za podprůměrné mzdy, s nejistotou budoucnosti. Nakonec skončí v polovičním invalidním důchodu a přivydělávají si službou za minimální mzdu na vrátnicích.

Zatímco sportovci jsou stavěni na piedestaly. Popravdě to nechápu. Proč si sportování vážíme mnohem víc než řady užitečných profesí, bez nichž bychom se neobešli.

6 0
možnosti
Foto

P75a38v73e73l 48O68p40l

26. 11. 2016 16:28

Moc děkuji všem, kterým se článek líbí. Je současně neuvěřitelné, kolik zloby je v některých čtenářích. Článek o Martně Sáblíkové jsem v jiném médiu přinesl již před olympiádou. S odstupem času je však zřejmé, že se "klasicky" pro náš stát vše "vyvrbilo" tak, že obět, tedy Martna, si za to vlastně může sama a zdá se, že mnoho nepřejících lidí takovýto přístup hájí. Je to smutné, ale je to život ...

2 1
možnosti
Foto

O jaké zlobě mluvíte, pane Ople?O té, že autor blogu namísto toho, aby diskutoval, tak jen zbaběle mínusuje diskusní příspěvky 8-o?

5 0
možnosti

J59a30n 33Š95e78s69t50á11k

26. 11. 2016 14:13

Co jste tady na nás vybalil s křížkem po funuse, Vy eden lidský tragéde;-D

4 3
možnosti
Foto

To jste ten článek zapomněl půl roku zveřejnit?

5 2
možnosti

J36a96n 71Š82e97s47t77á72k

26. 11. 2016 14:14

asi piloval důkladně gramatiku;-D

1 1
možnosti
VF

Už jsem se lekla, že Martině zemřela celá rodina.

10 2
možnosti

...ano, taky mě něco takového napadlo. Asi to byl původně článek do Blesku!:-)

3 2
možnosti
Foto

Tak pachut tu koukam sirite spise vy a vam podobni, kteri se snazi prevracet fakta naruby :-/ .... Martina je super, ale na tu olympiadu se jednoduse nekvalifikovala a tak nestartovala. Neslo o zadne opomenuti cehosi a kohosi .. jednoduse nesplnila podminky .. kdyz jste tak u te ferovosti .... a trener Novak to nevedel sice hned , ale brzy pote, co si nechali po jednom ze zavodu gratulovat ke kvalifikaci .. zbytek je Martine spise na skodu

9 3
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3951x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik