Jak dostat do České republiky co nejdříve 500 tisíc Ukrajinců ?

ROZUMNÍ jsou zásadně proti tomu, aby sem vláda zvala zahraniční dělníky. Zvýšená kriminalita, zavlékání nemocí a zvyšování sociálního napětí, to jsou následky vládních kroků.  

Údajní renomovaní ekonomové tvrdí, že se bez toho půl milionu cizinců naše podniky neobejdou. 

Jsou to ti stejní ekonomové, kteří se podíleli na devastaci našeho průmyslu a zemědělství. Jsou to ti, kvůli kterým téměř zanikla naše zbrojní výroba, těžký průmysl, textilní průmysl, zmizelo nerostné bohatství a došlo k neuvěřitelným zvěrstvům v rámci privatizace veškerého státního majetku. Jsou to ti, kvůli kterým je naše země zaplevelena montovnami zahraničních firem, kde jsou v řadě případů doslova otrocké podmínky v práci a mzda na hony vzdálená mzdovým standardům v mateřských zemích těchto nadnárodních molochů. Jsou to ti, kteří pro tyto zahraniční korporace vymysleli a prosadili v jejich prospěch ještě miliardové pobídky a "daňové odpustky". A dalo by se pokračovat dále.

A tito "renomovaní" ekonomové nyní bulíkují vládě, že pokud nedovezeme v brzké době alespoň půl milionu cizinců tak naše firmy budou mít problémy. A vláda to bulíkuje nám.

Naše firmy ? Oni jsou naše ? Daně, pokud vůbec nějaké odvádějí tak jsou účelově "optimalizovány" a zisky v řádu stovek miliard mizí každoročně nenávratně v cizině. A naši lidé ? Vždyť nepřinášejí práci našim spoluobčanům, ale cizincům, které máme ještě hromadně dovážet.

A co ty bezpečnostní problémy, které sužují život ve všech městech, kde již tyto montovny cizince z východu zaměstnávají ? Svědectví v tomto směru je bezpočet, nepopírají to ani volení zástupci těchto měst, kteří musí tento problém řešit, většinou posilováním městské policie. Ale je jasné, že to příliš nepomáhá a život lidí v dotčených oblastech je čím dál horší.

A co nemoci ? Je jasně zadokumentováno, že s přílivem všemožných cizinců z východu jsou k nám zavlékány mnohé nemoci, z nich otevřená forma tuberkulózy je jedna z mála nemocí, o kterých je možno ještě otevřeně hovořit a psát.

A nyní nám zcela vážně vláda podsouvá, že se bez těchto cizinců skutečně neobejdeme a už jsou realizovány konkrétní kroky jak zajistit, aby jen z Ukrajiny mohlo začít během velmi krátké doby proudit do naší země 40 tisíc lidí ročně. A tento proces má trvat řadu let.

Na Policejním prezídiu ČR jsme v první polovině 90. let minulého století intenzivně pracovali na zpřísňování vízové a azylové politiky. Ačkoliv již nejsem ve státních službách, doslova se stydím za to, co se v naší zemi děje. A každý rok přináší stále nové a stále horší překvapení.

Autor: Pavel Opl | středa 30.1.2019 21:05 | karma článku: 48,09 | přečteno: 9027x