Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P85e72t20r 88N28e68d80o21m11a

27. 11. 2016 0:02

buďme velmi střízlivý.....na konci vety patri mekke "i"

0 0
možnosti
Foto

P14a62v17e25l 24O39p50l

27. 11. 2016 0:34

Děkuji za upozornění a omlouvám se všem za hrubku. Již jsem to opravil :-)

0 0
možnosti
VH

Hrůza - pobídky ve formě odpuštění daně z příjmů korporace!!! Malý dotaz: a kdo by ty daně platil, kdyby "montovna" nebyla? Takže v čem spočívá ztráta státu?

Je blbé, když máme nepracující "nepřizpůsobivé", takže musíme pracovníky "dovážet" Ale neměli bychom spíše poukázat na nesmyslné dotace propouštěných horníků? To je jeden z důvodů, proč nebude tisícovka chlapů potřebovat nastoupit do práce. Jen pro úplnost: i ti "dovezení" platí u nás daně, takže zase lepší, než nic.

A ještě jeden dotaz: když náhodou budu mít já, občan ČR dostatek miliard a postavím tu fabriku - co bude mít stát z toho, že si dividendy vyplatím? Mohu je investovat kdekoliv.

Závěr: kecy o montovnách a pobídkách (které kupodivu dávají všechny evropské státy) a našich ztrátách jsou opravdu jen kecy. Určené těm, kteří se nechtějí ani na vteřinu zamyslet.

1 1
možnosti
Foto

Pokud se do nové "montovny" nebude montovat stát, tak ať si to postaví.

Stejná neměnná pravidla pro každého podnikatele.

2 0
možnosti
ZH

Jen ať jí postaví. Třeba se pak vrátí muj kamarád, který pracuje ve Švýcarském CERNU. už si chudák nechal poslat asi 3 vraky z USA a montuje z nich Teslu vlastní. :-)

0 0
možnosti
KC

Autor má pravdu přinejmenším v tom, že výrobny Tesly žádným ternem nebudou. Lukrativní činnosti s vysokou přidanou hodnotou (výzkum, vývoj...) náročné na kvalifikaci zůstanou majiteli, ostatní činnosti zůstanou u nás s tím, že většina zisku poteče do země majitele - tedy do USA.

1 2
možnosti
ZH

Ale i málo je lepší než nic, ne? A daňové prázdniny nejsou navěky. Navíc mužeme majitele přesvědčit, že umíme i vymýšlet a časem i něco vyvýjet. Je to na nás. :-)

1 1
možnosti
RH

To je v každém případě dobře, je nutné tady podporovat vyspělý průmysl a ne utápět peníze v krachujících dolech a rafineriích. Když tam nebudou chtít naši lidi pracovat, tak budou muset najmout cizince, ale to nás trápit nemusí...

7 1
možnosti
PK

Oni i ti cizinci, kteří by tam pracovali by byli minimálně u nás zdaněni... a autor opomněl vzpomenout i na dodavatelské firmy, z nichž nemálo by bylo Českých...

5 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik