Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si myslím Pavle, že za chvíli budeme platit i za NÁŠLAPNÉ (i když ho již platíme v daních), tj. že vůbec můžeme chodit! Potom budeme jistě chodit do lesa na placené propustky, až nám Babiš zprivatizuje naše lesy! Potom bychom mohli platit ještě za SLÍZDNÉ nebo PLOVNÉ! To budou platit hlavně vodáci! Dále mne již nic nenapadá, protože již skoro všechny vyhlášky, nařízení, zákony a poplatky již někdo z přiblblých úředníků vymyslel a my je musíme respektovat a platit za ně a na ně, jako mourovatí! Když již se platí za barvu kouře z komína, tak kdy budeme plati například za soulož mezi partnery! TŘEBA BY SE TA DAŇ MOHLA JMENOVAT "SOULOŽNICKÁ DAŇ" neboli "ŠUKAČKA"!!!!

1 0
možnosti

No a co přestat jenom nadávat ? Pojďme zjistit, kolik lidí je např. nespokojeno s neobjektivitou ČT, zorganizujme se přes sociální sítě, vyhlašme(jak nás učí někteří umělci) občanskou neposlušnost, a přestaňme od určitého data platit televizní poplatky.To by při dostatečném počtu protestujících mohlo mít úspěch.Ale, máme na to "koule" ? Dokážeme držet při sobě, anebo to bude jako obvykle - každý za sebe a pánbůh(stát, Babiš - doplň dle libosti) za všechny ? Stížnostmi v hospodách, na blozích, FB, apod. nedosáhneme ničeho.

2 1
možnosti
Foto

"Již dlouhá léta každý, kdo je odběratelem elektřiny, musí platit „výpalné“ v podobě televizních a rozhlasových poplatků"

Kde jste na to, proboha přišel 8-o8-o8-o?

4 5
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3951x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik