Benešovy dekrety se stávají cárem papíru. Hanba kolaborantům.

A cizáci, kteří si zavdali s nacistickým režimem vznášejí vůči naší zemi a našemu národu stále nové majetkové nároky. Jak dlouho ještě pro ně bude náš národ dojnou krávou ?

Nejnověji jde o rod Lichtenštejnů, kterým byl podle Benešových dekretů v roce 1946 jejich majetek zkonfiskován. Jedná se o skvosty, o které náš národ pečoval 70 let a do jejich údržby, oprav a zvelebování jsme všichni z našich peněz dali astronomické částky. Jde o skvosty jako hrady a zámky Valtice, Lednice, Šternberk, Bučovice, Velké Losiny a obrovské množství pozemků, cca 70 tisíc hektarů půdy a lesního porostu.

A protože se přepisovatelé historie činí, je nezbytné připomenout, že Benešovy dekrety jsou následkem nacistického teroru vůči našemu obyvatelstvu v období okupace za II. světové války a majetkově se dotýkaly těch, kteří tomuto nacistickému režimu aktivně přisluhovaly. 

Benešovy dekrety jsou nedílnou a nesmazatelnou historií našeho státu, což se mnohým kolaborantům samozřejmě zajídá. Otřesné však je, že drzost bývalých kolaborantů nabývá na intenzitě a oni vznášejí stále další majetkové nároky vůči naší zemi a našemu národu.

A největší hanbou našeho národa je, že lidé zvolily spoustu politiků, kteří tyto protinárodní postupy dokonce aktivně podporují. Hanba všem, kteří takto jednají, jde o poplivání obětí našich předků z období II. světové války a o zradu celého našeho národa.

 

Autor: Pavel Opl | sobota 9.2.2019 21:02 | karma článku: 44,69 | přečteno: 2681x