Současná koronakrize nebo současná biologická válka

Všechno, co tady napíšu je pouze můj názor. Domnívám se,  že současná epidemiologická situace ve světě byla možná založena úmyslně. 

Napsalo se hodně o tom, jak to koho postihlo. Státy se úspěšně i neúspěšně snaží těm nejvíc postiženým finančně pomáhat. 
Někde to zlehčovali a doplatili na to daleko víc, než ti kteří hned pochopili, že to žádná legrace není. 
V tomto smyslu jsme měli dost velké štěstí i když i u nás se asi udělala spousta chyb. Ale kde je neudělali.

Šéfové vlád EU se teď sjeli do Bruselu a snaží se  rozdělit (spravedlivě?) obrovský balík peněz, 
který si půjčí od kdovíkoho. Oficiální návrh na rozdělení  je, že prý podle počtu nezaměstnaných v létech 2015 - 2019. Proč? Vždyť je to na první pohled úplný nesmysl. Jakou má se současnou krizí   souvislost něco, co bylo před Covidem-19?  To mohl vymyslet jedině úplný idiot nebo je v tom zase nějaká špína, jak je v EU už dlouho obvyklé. A do toho všeho ještě teď v EU vládnou Němci, kteří tedy Evropě ještě nikdy v ničem nepomohli, spíš vždycky uškodili. A to většinou fatálně.(viz obě světové války)

Všichni kromě prezidenta Trumpa (ať je jakýkoliv) mlčí o (podle všeho) hlavním viníkovi celé této situace.  A já se domnívám, opakuji domnívám, že vir byl ne-li vyroben, tak alespoň upraven uměle. 
Domnívá se to např. molekulární genetička Soňa Peková, která to odborně a velice podrobně  vysvětluje např. v pořadu COOL Talks. Původem je vir bezesporu z Číny (Wu-chan). Takže pak už zůstává jen otázka, jestli to z té laboratoře uniklo omylem nebo schválně.

Předchozí pandemie (SARS) vznikla taky v Číně, ale ta se ještě tolik nerozšířila. Až  tento  virus  Covid-19 vraždí  na celém světě.  A Čínští komunisti mají jednu hnusnou vlastnost. Jim na nějakém tom lidském životě nezáleží. To v minulosti dokázali už mockrát. Např. při budování sportovišť před Olympijskými hrami v Pekingu, když vyháněli své lidi (Číňany) z obydlí, která výstavbě vadila. Ani slovo omluvy od nich  nepadlo. Naopak byly pokusy hodit to někoho jiného. Tu na Italy, tu na Američany,...

A to, že žádný stát je minimálně k nějaké omluvě oficiálně nevyzývá, to nechápu. A ať už jim to uniklo omylem nebo cíleně je to jejich vina. Proč se ještě Čína neocitla pod tlakem?

Na co všechny státy světa čekají?

Autor: Ondřej Tomek | sobota 18.7.2020 17:22 | karma článku: 0 | přečteno: 167x
  • Další články autora