Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pane Tomku R^ a samozřejmě karma.

2 0
možnosti
LC

... přednost dávám podstatné přeměně EU. Což ale znamená úplně změnit její struktury ... Vy vážně věříte, že by k něčemu takovému mohlo dojít? To je jako přestavba za socialismu.

5 0
možnosti
AR

K hbité přeměně EU může nastat už v příštím roce, kdy proběhnou v členských zemích volby do parlamentu ve Štrasburku. Od r.2004 převahu tam mají levičáci s liberály a tím i ovládají řídící komisi v Bruselu. Že přízeň občanů v Evropě se odklání od těchto stran potvrzují parlamentní volby, které posledních dvou letech proběhly v některých zemích. Tzv. pokrokové a pro multikulturní tyto partaje postihly neúspěchy a opět se zvedají konzervativci s křesťanskými stranami. I takový bývalý předseda europarlamentu Schulz musel po řadě let vloni opustit post šéfa v létě a na podzim ještě utrpěl v Německu se svými socialisty největší volební porážku. Jsem zvědav jak dopadnou na jaře volby v Itálii. Tamní socialistická vláda velmi ochotně dosud migranty přijímá, ale už ztrácí popularitu u občanů!!

1 0
možnosti
JM

J51o84s86e68f 82M51i29k37e64l

12. 2. 2018 19:51

Tak by mne zajímalo, do jaké míry se o tu prohru zasloužila právě ona.

2 0
možnosti
PK

Byl jsem a viděl jsem ve Švédsku a stačilo, souhlas s článkem a karmaR^

8 0
možnosti
MT

Skvělé a naprostý souhlas! R^[>-]

8 0
možnosti
  • Počet článků 1
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 21766x
Začínám a občas mám potřebu vyjádřit se k věcem, které mně připadají kontroverzní a často i špatně chápané. Kolikrát překvapím své okolí ale i sám sebe.

Seznam rubrik