Diskuse

Žít na dluh

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma Dluh, co se týče hypotéky na bydlení, se dá ještě pochopit. Ovšem půjčovat si na vánoční dárky nebo na dovolenou, je opravdu hodně špatné.

2 1
možnosti

J92a70n 44K65a68r41a50s14e85k

22. 5. 2023 10:47

ta obvykla klasika - micha se narodohospodarstvi s podnikovym nebo rodinnym hospodarstvim.

A to se z nejakeho duvodu traduje, ze Cesi jsou inteligentni narod. To, ze se nekde zalozi prvni univerzita siroko daleko jeste neznamena, ze lide jsou rozumni. To je fakt sileny, jak muze nekdo prijit na podobne nesmysly jake stoji v tom blogu?

0 2
možnosti
Foto

Je třeba nahradit neschopné politiky, kteří zadlužují naší zem.

1 5
možnosti
Foto

Už se stalo. Babiš šel od válu. Dát ten chlív po něm do pořádku bude bolet a proto byl zvoleno Spolu. Co je na tom divného.

4 4
možnosti
Foto

Dluhy sekaji nase vlady, ta soucasna rekordni rychlosti pri stoupajicich prijmech.

A priklady tahnou.

3 4
možnosti
Foto

. Na úrocích a poplatcích se muselo v roce 2O22 zaplatit přes 42 miliard korun. Tato částka v příštích letech ještě poroste. a za tři roky až na 80 miliard korun ročně,“ To je za dluhy Babiše, který si musel u bank půjčit peníze, aby mohl rozhazovat. Tahle vláda tyto úroky platí, Třeba pronájem terminálu na přečerpání plynu také není za pusinku a jeden dort. Ale podle pana Petříka stoupají přimy.

3 4
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik