Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Sebesto. Vas nadpis je idiotina, kterou muze napsat jen clovek se zatemnenym mozkem. To pisi bez ohledu na moji politickou preferenci.

3 0
možnosti
JL

Lidi prostě umírají, hlavně ti staří a těžce nemocní!... Jsou ovšem výjimky, někteří jsou hodně staří a ne a ne umřít. Proč? Vůle Boží, pane. Čtěte starší knihy - lidi prostě žili, umírali, děti umíraly při porodu, matky umíraly při porodu, někdo žil dýl, někdo do 40. Dokonce ještě ve 20.století v roce 1948 umřel Angličan George Orwell na TBC...asi neměl penicilín. Taková je příroda a člověk, co se dá dělat, je taky pořád součást přírody..podléhá zatím stárnutí a zmaru, snad bohdá přijde čas, kdy autor i další budou žít věčně (a dobře jim tak).. Někteří lidé, opojeni civilizací, se domnívají, že se vše dá vyřešit - nedá.

0 0
možnosti
Foto

Můj kamarád Petr to řekl správně: Máme tři zásadní priority. Svobodu, zdraví a peníze.

Zdroj: https://ondrejsebesta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=762692

Odmítám, zásadní prioritou jsou ženy, ostatní tzv. priority jsou pouhými nástroji.

2 0
možnosti
Foto

Vždyť je pan premiér zachránil! Ty mrtvé! Copak nečtete denní tisk? ;-D

1 3
možnosti
Foto

Někteří lidé nezvládnou následky srážky s koněm a tady je následek tedy značný...

Připomínám ty vzorné Němce se vzornou vládou, jsou tam na tom líp?

1 0
možnosti
Foto

I93v64a43n 58M72a67r70e36k

21. 12. 2020 13:37

Vláda "zavinila smrt tísíců lidí"? 8-o. . . . A už jste podal žalobu k Mezinárodnímu soudnímu tribunálu na naši vládu, pro genocidu vlastních obyvatel?;-( RvRvRv

4 0
možnosti
Foto

Svoboda, zdraví a peníze jsou tři proměnné v jedné rovnici. Stačí přiřadit koeficienty a hodnotu proměnné. Sice se říká, že zdraví nelze přepočítat na peníze, ale to je fráze. Kolik jsme ochotni zapltit za léčení jednoho cizího spoluobčana ze společné kapsy? 10 milionů? 100 milionů? Koilk jsme ochotni ze svého příjmu obětovat za svobodu, Třetinu?

0 0
možnosti
JL

Pane Richarde Neugebauere. Ja k vasemu usudku v prvni vete pridam. Ty tri hodnoty jsou spojene veliciny, kdy jedna je podminena temi dvema zbyvajicimi. Vsechny vsak jsou ve vysledku podmineny politickou skutecnosti mista zivota.

V CR je vse provadeno diktatem zvolenych predstavitelu zakladni komory Parlamentu (zapomenme na Senat bez sily reagovat a na nemocneho prezidenta), tedy "koalice, bez nejmensi moznosti odvolani. Kazdy diktat je omezeni svobody na minimum, zdravi je predano do rukou politiku a penize jsou rozhazovany jako bezhodnotny papir. Presne podle scenare z padesatych let minuleho stoleti.

0 0
možnosti
PC

Pane autore, zdá se, ze jste NIC nepochopil.Rv

4 0
možnosti
Foto

J47i19ř29í 63K71i74n71d54l

21. 12. 2020 11:53

Pozitivita na covid znamená jen to, že je ve vyšetřeném vzorku přítomna část virové RNA. Nikoliv celý virus. Nic to neříká o tom, zda je dotyčný infekční. Člověk nakažený SARS-CoV-2 je infekční maximálně týden. Testování na covid, jako pomocná metoda, vykazuje pozitivitu běžně týdny i měsíce. Jde o klinicky falešně pozitivní výsledky. Vyšetření na covid je bez klinického kontextu bezcenné .Žádné jiné infekční onemocnění, jako infekce způsobená SARS-CoV-2, dosud nikdy nebylo v tak masivním rozsahu, bez kontextu klinického stavu, testováno. Není žádné srovnání s jinými infekcemi, a proto nelze současná čísla kvalifikovaně interpretovat. Neví se, co je moc, co je málo, co je normální, co nenormální. Pozitivní výsledek jediného testu je automaticky prohlášen za diagnózu. Aniž by dotyčného vyšetřil lékař.

0 0
možnosti
Foto

J64i22ř48í 43K35i19n75d97l

21. 12. 2020 11:43

Už jsem to jednou psal. Stavební kameny naší imunity jsou viry a bakterie, ty potřebujeme k posílení imunty. Žijeme ve světě virů a bakteriá, naši imunita se učí je poznávat. Pokud jsme doma v karanténě, nesmyslně nosíme roušky, tak oslabujeme naší imunitu. Až vše skončí, tak přijde vlna nemocí na které naše oslabená imunita nedokáže reagovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 389
  • Celková karma 23,77
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik