Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Vážený pane Šebesto,

vládnou nám naprostí diletanti, kteří tuto zemi z ideologických důvodů dovedli do současného stavu. A naprosto protizákonně a retroaktivním způsobem si chtějí nechat posvětit odebrání příspěvků důchodcům. Nepatřím k těm, kterým by to vadilo, nejsem z těch důchodců, který má málo. A nepřeju ani mladé generaci, aby se naše země zadlužila. Ale naše vláda u sebe a výdajů státu vůbec nešetří. Oni si zvedli platy podle inflace . Takže Váš apel na důchodce se míjí účinkem, jelikož, když říkáte A musíte říci i to B a to je diletantismus současné vlády. I v tom, jak se snaží řešit současnou ekonomickou situaci.

4 1
možnosti
Foto

U mne to Středula definitivně prohrál v okamžiku, kdy se vzdal kandidatury ve prospěch Nerudové.

3 0
možnosti
ZZ

Souhlasím, ale jinak s jeho názorem, že úprava navýšení penzí je protiprávní, zcela souhlasím.

:-/

5 0
možnosti
ZZ

Středula je asi zklamán, že i odboráři, kteří platí pravidelné poplatky, na něho kašlou - a je jich každý rok méně a méně.

Nicméně ryze matematicky má s těmi důchody pravdu.

Škoda, že současní politikové nám nešli příkladem !!!

;-)

5 2
možnosti
ZB

Takový pěkný nadpis , a pak tolik nesmyslů.

4 1
možnosti
KT

R^Skvěle napsáno, taky důchodkyně.

4 0
možnosti
JS

V tomto Středulovi fandím, i když jsem byl v minulosti proti některým jeho názorům, ale tady má naprostou pravdu a ani vy to nezměníte a jsem rád, že to někdo takto řekl nahlas a že budou protesty, čeho je moc, toho je příliš, už dlouho udržujeme sociální smír na úkor zaměstnanců a ohýbáme hřbet ve prospěch této země, je potřeba vystoupit stejně razantně, jako vystoupili Francouzi a to generální stávkou.

7 6
možnosti
JN

J44a23n 38N71o57v48á16k

21. 2. 2023 10:50

Vážený pane Šebesto,

dovolte mi, abych Vás v jedné věci opravil. V textu píšete: "

Zastupujte si své dělníky, kteří ještě nepochopili, že jen parazitujete na jejich práci.

Zdroj: https://ondrejsebesta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=798271

Poslouchal jste někdy v posledních letech pana Středulu? Když mluví, tak téměř vždy hovoří o navyšování platů a jiných výhod úředníků a státních zaměstnanců. Opravdu si nepamatuji diskuzi, nebo článek, kde by pan Středula hájil zájmy dělníků a zaměstnanců v provátním sektoru.

3 2
možnosti
RS

Máte právo na svůj názor a možná máte z části i pravdu. Ale ani vy nemáte právo na titulek článku. Panu Středulovi můžete vytknout že hovoří za Vás ale ne za ostatní. Jinak jste stejný demagog jako on, jen stojící na opačné straně barikády.

8 4
možnosti
Foto

Som členkou odborov, ale práve kvôli vystupovaniu predsedu uvažujem o ukončení členstva. Človek, ktorý žiadnym materiálnym nedostatkom netrpí, dokáže sa zviditeľniť akurát pred prezidentskými voľbami, pretože chce korýtko ešte lepšie platené než má teraz .... Jeho zastávanie sa kohokoľvek je len účelové a robí to len pre svoje bodíky... Keby si skúsil niekoľko mesiacov žiť z dôchodku, mohol by rozprávať, ale takto... Privezie sa niekam limuzínou, v drahom obleku a snaži sa vyzerať, ako mu záleží na skupine ľudí, ktorá je vcelku zraniteľná a citlivá na financie, pretože im jednoducho chýbajú. A hlavne, má volebné právo...

8 0
možnosti
SL

Z odborů jsme po listopadu na pracovišti vystoupili skoro všichni, když se ROH nezastalo dělníků při první vlně propouštění a šli na ruku vedení firmy.

Potom si syn předsedy odborů koupil polovinu horského hotelu za 15milionů Kč. Tatík tvrdil, jak hloupá to byla investice a že bude prodělečná ;-D;-D;-D. No "nekup to !". Prostě se nedal zkorumpovat :-P.

Má zkušenost s odbory je v podstatě nedobrá a tvrdím, že jsou zbytečné. Ve firmách, kde jsem později pracoval odbory nebyly a vůbec mi nechyběly. Dokonce jsem tím ušetřil několik stokorun ročně (i když jsem si kolekci na vánoce koupil za své). :-)

2 0
možnosti

Pane Šebesta,Vy jste se v životě určitě moc nenapracoval a nenadřel, na rozdíl od mnoha důchodců v této zemi.Takže si tento článeček nechte pro vládu a pražskou kavárničku!

7 12
možnosti
LS

Vy jste ale nepracoval vůbec a tak si to nechte pro vaše dezoláty...

7 2
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,40
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik