Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Vláda, hlavně pak pan premiér, řeší současné krizové situace hlavně tím, že prakticky nedělá vůbec nic. (Tedy, pardon - krizi řeší vyvěšováním ukrajinských vlajek, zasíláním zbraní na Ukrajinu a zajištěním maximální podpory ukrajinským uprchlíkům prakticky bez rozlišování, zda jde o uprchlíky válečné, ekonomické či ty, kteří využívají situace k tomu, aby se mohli trvale vystěhovat do některé ze zemí EU ze země vlastní, v které už dříve neviděli nižádnou budoucnost. Nemám jim to za zlé, kdo by se nechtěl mít lépe.) No a jak známo, kdo nic nedělá, nic nepokazí! A to se jim docela dařilo. Samozřejmě jim to trochu kazí malý velký STAN. Ale oni z toho nakonec i s pomocí spřízněných, objektivních, veřejnoprácních médií, ještě nakonec vytřískají kladné body. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Karma, napsáno se skvělým nadhledemR^

2 0
možnosti
MB

Vládě nezávidím. Ocitla se v epicentru nevhodných podmínek. V podstatě je u vyjedeného krámu. Zákazníci chtějí odebrat, nejlépe na dluh. Pokud hokynář nevyhoví, děje se - je v kolektivu neoblíben. Situace skutečně dobrá není. Řešení neexistuje, pouze se dále zadlužovat. Přesunovat problémy napotom - na ty další. V tomto smyslu má pan Fiala můj obdiv. Vznikají fantasmagorické situace. Okamura se usnesl, že se má válka zastavit - za jakoukoliv cenu. Bureš by to lépe řešil dalšími dluhy. Jako obžalovaný obžalovává ty další. ... Jako vždy, to je tak blbé, že se to může líbit - Děje se. Jasně, současný premiér je neschopný. 2x denně tiskovky ani nedělá. Ba co více, ani na prezidenta nechce kandidovat :-)

5 0
možnosti
Foto

Jste si jistý, že mluvíte o vládě Petra Fialy?

3 2
možnosti
MB

Z každoročního pohledu TOP 20 plátců vyplývá - Anofert tam trvale není. Pak ČR žije z daní imperialistů, automobilek, bank, operátorů. Naopak, národní rarita. Lidé se skládají na byznys vyvoleného? Jde o ty vyplacené miliony, které EU zastavila. ANO, neuvěřitelné! Není rozumnější to dělat jako u Odborů? Aby příznivci Sekty ze svého odváděli 1% z příjmu. Přímo, na Burešovo ,konto> Tak by mu pomohli. Zájem střetu by nebyl - zajištěný příjem by byl .... :-)

2 0
možnosti