Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vidím to velice podobně. Piráti si naběhli a jinak by dosáhli přes 20 procent. Volil jsem Spolu, leč kdyby byla možnost vrátit staré Rakousko-Uhersko, neváhal bych...Ano, jsou i zde strany, které to mají v názvu, či Švýcarská demokracie, ale to je jen plácnutí do vody.

2 0
možnosti
JR

J97a69n 66R44i24c50h61t81e75r

11. 10. 2021 10:02

Nejlepší rozbor volebních výsledků:-)

(mimochodem, k "juniorovi a Venezuele": tuhle jsem v rádiu slyšel hezké, řekněme, zhodnocení jejich kvalit - "Maláčová a její fámulus Stropnický jsou Eva a Vašek české politiky")

0 0
možnosti
AN

A50l98e26š 92N43o60v57á22k

11. 10. 2021 8:31

ukázalo se, že program antipirát funguje daleko efektivněji než program antibabiš...:-)

2 1
možnosti
Foto

Však se to šířením pomluv Babišovi a jeho přicmrdávačům povedlo. I Vám. :-P

0 0
možnosti
JK

Shrnul bych to termínem "Nečekané volby". Babiš nečekal, že nevyhraje, Spolu nečekali, že to bude tak dobré, PirStan nečekali, že tak spadnou a že kroužkování potopí Piráty, Okamura nečekal, že národovecké pidistrany mu ukousnou tolik. Nevím jak Šlachta, ale Babiš nečekal, že mu policejní záloha nebude ve sněmovně krýt záda, Česani nečekali, že to bude tak kruté (i když měli), Komouši rozhodně takový propadák netušili, tady mě rána myšlence krvavé revoluce opravdu nemrzí. No a ostatní drobotina doufala aspoň v příspěvek od státu a někteří nečekaně utřou nos. Nudné to nebylo a dopadlo to pro ČR dobře. Největší průšvih bude, až se nějaký skutečný odborník podívá na prázdnou státní kasu a rozvrácené účetnictví, to bude bolet, nás všechny.

6 1
možnosti
ZZ

To je naprostá blbost co píšete!

ANO a SPD jsou více - méně na stejných hodnotách jako při minulých volbách, nebo na tom, co říkaly odhady. v1,5 % bych neřešil, protože to je běžná statistická chyba.

Propadli naopak Piráti - ( zejména po zkušenostech pražanů s jejich řízením města ) a to silně oproti všem odhadům i minulým volbám. Jejich voliči se přeorientovali na STAN, či Spolu. Tento masívní odklon se neočekával.

To že vypadnou komunisté i socané a zbývající pochybné strany jako Trikolóra, Švýcarská demokracie ........ bylo rovněž predikováno už dávno před volbami. Propad těchto hlasů umožnil jasné rozdělení sněmovny - i když je ještě ve hvězdách, jak dlouho současné předvolební koalice vydrží pospolu a kdy si začnou jít po krku, protože jim skončí čas pohodlného kritizování a začne čas předkládání vlastních výsledků práce. A to jak víme je dlouhodobý problém ODS, KDU i TOP.

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,25
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik