Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Já mám naopak pocit, že svobodu a budoucnost jsme neprodali.

Věnovali jsme je zcela zdarma současné vládě.

A ta nás od svého zvolení jen znovu a znovu zve ke kase a k placení za její neschopnost.

1 0
možnosti
Foto

Přání jsem nedostala, ale volit ANO určitě budu. Miluju Radka Vondráčka a dám mu to. 😉

Píšu to sem i proto, že mi pan Banga někde v diskusi podsunul, že jsem volička PRO. Tak fakt NE - jak má subjekt pod 30%, nevolím jej. 😂

0 1
možnosti
Foto

PS: Bžocha mám taky ráda. ANO má pořád víc schopných a chytrých politiků, to jinde nevidíte.

0 2
možnosti
Foto

Babiš se zpočátku snažil Trumpa napodobovat a vytáhl i tu jeho červeno kšiltovku.

2 0
možnosti
MK

Já se nikde neprodal, žádné podobné přání jsem neviděl a na rozdíl od vás je mi úplně jedno, kde tráví svátky jakýkoliv potentát.

Hezké Velikonoce.

7 0
možnosti
Foto

To Babišovo přání se objevilo na Facebooku.

0 0
možnosti
PS

S blogem celkem souhlasím, ale ten oslí můstek k posledním dvěma odstavcům to pokazil.

Zdá se, že ten pozdrav mu nezávidí ti jeho voliči, ale naopak ti odpůrci.

A opravdu se obávám, že tedy i vy.

Ale i tak vám přeji hezký den.

3 1
možnosti
MK
Foto

J84a28n 25Š67i59k

1. 4. 2024 12:34

Vystihl jste to do puntíku. Mimochodem, to prohlášení Trumpa je děsivé, ale takoví jsme my lidé. Děsiví. K planetě přírodě, ostatním lidem i sami k sobě. Hezký den

3 0
možnosti
JP

Stejně tak většina lidí nemá někde ulitý milion, aby na něj několik let pozapomněla, a když si po letech vzpomene, není jim divné, že z úložky nemají žádný výnos, ale přesto uvěří, že takový finanční popleta dá zemi do pořádku a s povznášejícím pocitem mu to ve volbách hodí.

6 4
možnosti
JV

Nějak jsem to zase nepobral. Ti chytří mi určitě odpoví něco oduševnělého. Nejdříve píšete, jak si čerpačky nevybíráte a jak vám je jedno kolik stojí benzín, abyste v zápětí barvitě popisoval problémy s dojetím na tu jednu nejlevnější. A dvakrát vás nadzvedává, že je Babiš u moře a nikomu to nevadí. Takže závidíte asi sám...Smutné.

4 3
možnosti
VF

Velkouzanář a Trump mají jedno společné. Jsou to šíbři, co se umí otáčet v džungli mezi jinými, stejnými šejdíři v neprostupných klanových řežbách. Vylezou na veřejnost a dokážou vyžvanit, jak se to v takových řežbách mezi šíbry mele a využít toho ve svůj prospěch. A nenechají si kálet na hlavu. Určitá část populace to pravděpodobně ocení, protože v některých jiných panácích politického tyjátru vidí jen hadrové měkýše ovládané z druhé části mocenského zákulisí. Dnešní banda fialových satrapů ovládající zdejší neokoloniální gubernii je toho příkladnou ukázkou.

5 3
možnosti
Foto

Není miliardář jako miliardář. O Babišovi všichni ví, že je miliardář, který získal svůj majetek bez jedné koruny v kapse, jak se kdysi chlubil. Svůj majetek získal díky neexistující společnosti, údajně ze Švýcarska Soudí se, že to byla StB a její ulité peníze. Pak už to byly úplatky, jak by mohla vyprávět ČSSD a získávání firem tak zvaným nepřátelským převzetím a odklon státních peněz do vlastní kasy. Pak máme miliardáře, který začal někde v garáži a postupně se dopracoval svým umem k majetku.

6 0
možnosti