Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Tak dotyčná pozapoměla ještě na jednu možnost. A to že klidně může špatně vychovat své děti a zároveň může být kvalita její tvorby pro mě nízká! A vina bude stále, jen a jen na jejich rozhodnutích.

2 0
možnosti
PS

P67e75t68r 65S85k92á52c19e73l

16. 3. 2024 22:30

Souhlas, líp to nejde shrnout. Jen bych oné paní jako třešničku na dortu sdělil to, co každému řekne každý lékař. Učí se to na jejich fakultách: Organismus ženy je koncipován tak, že by v zájmu svého zdraví měla rodit a kojit, rodit a kojit. Až když to nepůjde rodit. Takže proti čemu a komu si ona paní stěžuje? Ministr Dostál z Olomouce (šála kolem krku) řekl, že žena která slušně vychová šest a více svých dětí by měla být honorována jako vrcholová manažerka! Má to logiku, její děti nebudou chodit po úřadech a žádat podporu, ubyde kriminality, na jejíž potírání jsou vynakládány značné prostředky. Navíc oni sami opět vychovají slušné a pracovité občany. Rodina je základ státu platí i v tomto směru velmi průkazně.

1 0
možnosti
SR

V letech 1992 a 1993 jsem pracoval ve farmaceutické firmě v USA. Těhotná kolegyně se dva měsíce po porodu vrátila do práce, o dítě se starala chůva. Mé informace o tom, že u nás jsou 2 roky placené mateřské nikdo nevěřil, snad mi pokládali za (v dnešní terminologii) komunistického dezinformátora.

V té době v USA probíhaly prezidentské volby a já jsem sledoval televizní diskuse. Dodnes si pamatuji, že když tehdejší prezident Bush překročil stanovený čas, ozvalo se z úst moderátora nesmlouvavé "Mr. President, your time is over". A Bush pro nás kupodivu okamžitě uprostřed věty skončil...

8 0
možnosti
DC

Frustrace ze skutečnosti, že člověk nemůže mít všechno ...

4 0
možnosti
JH

J67a81n 50H98r58u57b30e57š

12. 3. 2024 23:51

Viděl jsem foto, příroda se snažila téhle volby ji ušetřit.

4 0
možnosti
Foto

To takový Filip Vracovský má jiný názor ve svém blogu. Asi sám tuší, a tak raději u svého článku zakázal diskuzi. K čemu je dobré, když se autor bojí příspěvků a odmítá předem případné odlišné názory? Tím považuje sám sebe za jediného nositele správných světonázorů...

Oceňuji, že Vy takový nejste. Děkuji!

4 0
možnosti
ŠČ

Je tady snadné řešení jejího problému. Může se vrátit do své vlasti, tam mají pracující ženy jistě na růžích ustláno.

2 0
možnosti
Foto

J11o52s11e11f 79B48á93r39t95a

12. 3. 2024 22:31

Zkusím takové přirovnání Ursula von der Leyenová má 7 dětí.

Marie Terezie měla 16 dětí.

1 0
možnosti
Foto

Zbytečně dlouhý článek. Svůj čas velmi překročila. Je zcela fuk, o čem hovořila. Když nekonal moderátor, zasáhla režie. Naprosto v pořádku. Pravidla znala předem. Hodlala je porušit záměrně.

4 0
možnosti
KK

Doteď onu umělkyni znalo jen pár skalních fandů, tak teď už o ní píší pořád dokola všechna média. Mise splněna:-/

5 0
možnosti
VN

A já si vybrat nemůžu. Přitom celý život toužím být těhotný, porodit a kojit.

4 0
možnosti
MN

Skvěle napsáno od prvního do posledního slova.

5 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 23,90
  • Průměrná čtenost 623x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik