Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Opozice má dostatek témat na kritiku Fialovy vlády, ale média tyto zásadní chyby nechtějí ventilovat.

;-(

0 0
možnosti
JK

Autore můžete napsat jména veřejně známých osobností s VŠ titulem, kteří obviňují nevzdělané?

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
AM

Ač vláda nabobtnala o 3 ministry a asi 35 politických náměstků, tím pádem i o řady sekretářek a poradců, neřeší nic kromě Ukrajiny. Válka jí spadla jak dar z nebes, neboť kdyby jí nebylo, ukázala by se její neschopnost cokoliv řešit. Stále se jen vyčkává a "promýšlí" to nic.

1 6
možnosti
JK

Musím souhlasit, Babiš a zbytek populistů jedou stále stejnou strategii. Radikalizovat a nesmiřitelně rozdělit společnost, čistě matematicky si spočítali, že potřebují ke zvolení do parlamentu spolehlivé voliče, pak stačí pohodlně 5% populace, na úplné vítězství ve volbách 15-20% a na ústavní většinu 30-35%.

Tady v matematice je základ populizmu, najděte, nebo vytvořte svoje voličské jádro a slibte jim cokoliv, úplně cokoliv, na ostatní se vykašlete a naházejte kupy hnoje. Čím hlubší budou ideologické příkopy, tím horlivější a utvrzenější budou voliči populistů, nepřesvědčí je ani exaktní důkazy, slovo vůdce je nadevše, i když je to evidentní lež. V některých z nás (zejména těch starších) zůstala jakási potřeba být něco víc než ostatní, cítit se nadřazeně je pro takové lidi blaho.

Proti tomu snaha hospodařit a činit rozhodnutí s ohledem na všechny (i odpůrce) a s plánem do budoucna až za své volební období, vypadá jako sebevražedné poslání. Znamená to říci lidem, že peníze nerostou na stromě a kolem nelétají pečení holuby, že to co si neodpracujeme to taky nikdy nebude, to je dost odvážné. Zvláště když konkurence tvrdí, že když nic nevyděláme, tak si prostě půjčíme a hotovo, nějak se to pak zaplácne, ale to už nás zajímat nemusí.

6 0
možnosti
MB

Čau lidi ! Umím lhát, řvát, zadlužovat ČR, reformami se nezabývám. ANO, věřím, že tu důchodovou jste ani nebrali vážně. Jsem schopný - Umím se obohacovat z vašich daní. Jsem čestný muýž.- Nevěřte 2x mezinárodním soudům o mém Stb, nejsem! Podobně, vlastním polovinu fabrik v ČR, žádný střet zájmů nemám. Za mne, byla spotřební daň na benzin mravná, nyní je nemravná. Tak jsem vám to ještě osolil biolihem. Jsem krizový manager. Covida jsem zvládl, byli jsme Best a všichni nám záviděli. Za mne se nekradlo. Co nyní vyšetřují po ministerstvech, nevím - zase nějaká účelovka. Hnízdo je můj nejlepší projekt,. pravda, kdo jej vlastní netuším. Jsem borec, nikoho z ODS nevyšetřovali až na úrovni evropských orgánů! To nedokázal ani Kalousek. Nabobtnal jsem státní dluh, pořád je malý. Mám další nápady +- 6.000 Kč důchodcům a 400.000 Kč matkám! Jak říkám, nespím a makám - Vám do kapes. Čau lidi, chcete mne?:-)

6 1
možnosti
Foto

Před listopadem stál Normal 7 Kčs, Special 8 Kčs, Super 9, Kčs, nafta 3,50. Kčs. Přepočtu na tehdejší platy a dnešní, tak by dnes stál Normál 70 Kč, Speciál 8O Kč, Super 90 Kč,nafta 3O, 50 Kč.

3 1
možnosti
OU
MB

Je to prosté. Hnutí ANO se stalo dospělým subjektem. Vybudilo naděje a prošlo všemi fázemi. V sebereklamě a ochočení si státu, ovšem předčilo všechny. To skutečně pozvedli na vyšší úroveň. Bublina splaskla. Pomatenci nějhakou setrvačností ještě zůstanou přilepeni. Je zde ovšem bezkonkurenční novum. Aby Vůdce měl Stb minulost a byl mezinárodně prošetřovaný? Věru to se doposud ještě nikomu nepodařilo. Podobně, aby všichni občané ze svých daní platili životní úroveň jedné rodiny ... :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 387
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 624x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik