Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

On ještě dnes někdo může věřit politikům ODS ???

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
OD

ODS je použitý a odhozený motor rakety, která vynesla VK na hrad. Od té doby putuje politickým vesmírem jako reziduum politiky minulého století. Je to taková obdoba známého vtipu o chlápkovi, který padá ze střechy mrakodrapu a po cestě hlásí: "Zatím dobý, ještě letím."

Upřímně, koho z dnešních třicátníků osloví "liberálně konservativní kapitalismus bez přívlastků"???

Takže budeme pozorovat, jak se ten kus politického šrotu pomalu zanoří do vrchních vrstev atmosféry a shoří.

Lidi, jak tohle modré panoptákum může ještě někdo brát vážně?

Strana soukromých dodavatelů veřejných služeb.

1 0
možnosti
JV

J63a45n 10V13i13j20a79n

30. 11. 2020 13:44

Vy, Ondřeji Šebesto, se věnujte něčemu úplně jinému než ekonomickým tématům. Na této půdě totiž ukazujete, že ničemu nerozumíte. Máte tak akorát na duchaprázdné meditace, ovšem tyto nikoho nezajímají.

Takže: mlčet zlato, Ondřeji!

0 1
možnosti
LC

Já si hlavně nedovedu představit myšlénkové pochody voliče koalice lehoučce konzervativní, lehce protiimigrační, mírně euroskeptické ODS a liberální, proimigrační, eurohujerské TOPky.

4 0
možnosti
LD

ODS se stala liberalne konzervativní, eurohujerskou, středovou stranou, která se nakazila pravdolaskarstvim. Celkově je to strana bez chuti, bez zápachu. Bohužel. Do Topolánka jsem ji volila. Od Nečase již ne.

2 0
možnosti
Foto

J13i57ř17í 27K69i77n35d46l

30. 11. 2020 13:15

Jako voliči ODS nevidím jediný důvod, proč bych od této strany utíkal. Naopak. Mám čím dál větší důvod je volit. Nevím o žádných mafiánských praktikách této strany, ale o mafiánský praktikách ČSSD a ANOI to jo.

1 6
možnosti
LC

Že nevíte o mafiánských praktikách v ODS? To je problém krátké paměti. Jen naťuknu. Třeba, vzpomenete si na ministra ODS, jehož firmička měla při usednutí do ministerského křesla obrat v řádech jednotek milionů a když končil v řádech stamilionů? Tím vůbec nevylučuji, co jste napsal o ČSSD a ANO. Ale pro pořádek a stejný metr.

3 0
možnosti
Foto

P39e41t62r 28H28a13n48n70i29g

30. 11. 2020 12:05

Jak těžké v době, kdy se hledí na fasádu a ne na pevné základy a dobře umístěné věnce. Budete se pane autore asi muset smířit s tím, že po volbách bude koalice ANO a ODS s KDU-ČSL. myslím si, že TOPka z tohoto trojsblížení vypadne, protože se ODS bude obávat o překročení 15% hranice, pro tři koaliční strany. Buďto se TOPka podřídí ODSce formou ODS s podporou TOP 09, nebo vypadne z kola (pro řadové lidovce je zrada M. Kalouska v roce 2010 stále nepřekonatelná) I když jsem z cela protilehlého politického spektra, dovolím si napsat, že TOPka udělala velkou chybu, že nezvolila hraběte Czernina předsedou. Přece jenom to slůvko konzervativní by osoba pana hraběte, který má navíc pověst pracovitého člověka, starajícího se o rodový majetek v Rožďalovicích s péčí hospodáře, velice podpořila. I věk pana Czernina je adekvátní, na rozdíl od paní Pekarové Adamové. V TOPce je relevantní osobností pan MUDr. Vlastimil Válek z Brna. Jeho by bylo škoda, kdyby vypadl z politiky. Paní Pekarová se svým tetováním a další těžká váha TOPky pan Dominik Feri se svou hřívou, jsou spíše atributy hodící se k Pirátům.

4 0
možnosti
LD

Máte pravdu, ale Czernin je příliš eurohujersky, aneb vše z Bruselu je svaté a tamější instituce prestižní. Babiš je prý v médiích dehonestuje, dle jeho názoru ve forum24.

1 0
možnosti
VB

Od ODS k Pirátům? Není to protimluv?

2 0
možnosti
ZJ

.... nemůžu si pomoci - nižší daně jsou nižší daně, ať odhlasované s kýmkoliv. A paní ministryně financí ať začne pomalu intenzivně přemýšlet také o tom, jak a kde ušetřit nějaké výdaje. Např. v přebujelém státním aparátu :-/!

5 0
možnosti
Foto

Politickou sebevraždu v přímém přenosu páchá Fialova ODS svým paktováním se s TOP09 a KDU-ČSL. Posledním dvěma jmenovaným se vzdaluje vidina 5% zisku nutného ke vstupu do sněmovny, proto se rozhodly se tam vydrápat po zádech ODS za pomoci předvolební "koalice". Fiala je sice učesaný, umytý, hezky mluvící, ale naprostý politický trouba. Namlouvá si jak ODS roste a dogmaticky trvá na hlasovat/nehlasovat/nespolupracovat protože Babiš. Ničeho tím nedosáhne, jediné reálné je to, že ho ty dva parazité přisátí na jeho zádech vytáhnou ze sněmovny, pokud se jim dohromady nepodaří nasbírat 15%, což je celkem reálné.

7 0
možnosti
Foto

J91o89s20e38f 36B20á97r26t46a

30. 11. 2020 9:03

Je to tak, oni pro zničení Babiše udělají úplně všechno. A pak se dají do ničení ČR.

3 1
možnosti
JK

Jak myslíte, ale výsledek je přesně opačný. ODS chtěla zrušit superhrubou mzdu u několik let, pravicově nechce trestat schopné a aktivní podnikatele a lidem chce nechat maximální množství peněz v peněžence v rámci minimalizace přerozdělování. Že s tím přišel Babiš jim vyhovovalo, navíc se odhlasoval pirátský návrh na vyšší slevy na dani a Zemanovo omezení na 2 roky se tam nedostalo. A co se reálně děje? Babiš se hádá s Hamáčkem a pak se svou tlustou účetní poníženě prosí senátory, aby to celé změnili. Prosí ten senát který je prý zbytečný a měl by se zrušit, najednou je to jeho poslední stéblo, jinak jsou všechny jeho sliby zase v kopru.

ČSSD a komunisti se snaží zachránit zviditelněním díky šprajcování Babišových nápadů a tak by na zrušení superhrubé mzdy nedošlo, což by zanikající strany mohlo zachránit. Takže ODS chytře prosazuje pravicovou politiku a navíc zároveň potápí bývalou vládní spolupráci ANO, ČSSD, KSČM.

6 0
možnosti