Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I51v72o 28C15i90l84i17c33h

22. 6. 2020 9:51

Plně s Vámi souhlasím a tudíž karmuji R^

2 0
možnosti
JK

Andyho holding pobral něco kolen 12 miliard na dotacích z toho asi polovina jsou peníze z EU, momentálně jsou některé platby z EU holdingu pozastaveny, to znamená, že jsou vyplaceny z české pokladny a jakoby se čeká na vyrovnání, nejsou tedy v nákladech, tam spadnou až po definitivním zamítnutí. Kolik to je nevíme, víme jen o 1/2 biliónovém schodku, ze kterého se budou hradit i tyto dotace.

Asi 15% občanů této země nevadí, když jim Andy tuní jejich peněženky a klidně ho volí, ostatním, tedy většině, to vadí a je legitimní, když to řeknou veřejně, máme svobodu slova.

Doufám, že aspoň několika obhájcům Andyho dojde, že si upravuje zákony jen proto, aby mohl i nadále dojit státní kasu co to dá, protože i on ví, že v křesle nebude věčně a až ho další vláda od dotací ustřihne, tak bude mít dávno nahrabáno, marně budete řvát "vrať co jsi ukrad", bude ještě vydírat propouštěním zaměstnanců, které si nyní platíme my občané ČR, ale pracují pro Andyho.

6 1
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 22,57
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik