Foto

Rovněž nejsem odborníkem v této problematice, ale pokud jsem se setkal s několika případy, vždy jim předcházelo dlouhé období psychologických testů, pohovorů se samotným jedincem a rodinou. Teprve poté bylo přistoupeno k zákroku. Těch pár, s nimiž jsem potom mluvil, bylo spokojených s tranzicí.

Ve všem lze nalézt byznys, takže i tady tak nějak čichám zlaťáčky a snahu si je přikutálet do vlastní kapsy.

Foto

Považuji za šílený názor, že každý by měl mít právo vybrat si své pohlaví. A oblbovat jím mladistvé je zrůdné.

JV

J78a58n 84V84ě53r32n61ý

3. 6. 2024 9:07

Mě osobně zaujala až poslední věta:

"Autor toho textu není odborníkem v této oblasti, ale je přesvědčen, že by měla existovat diskuse, a ne osobní napadání v případě, že má někdo jiný názor."

Toto je jedna z nejnebezpečnějších myšlenek, které se šíří společností. Idea že Máňa a Kája v Horní Dolní by měli diskutovat a potenciálně rozhodovat o něčem čemu vůbec nerozumí. Diskuse má význam mezi odborníky, a ti také opravdu diskutují, kdo se chce připojit, ať si najde relevantní osnovy, vzdělá se, udělá studii a její výsledky publikuje, jinak musí držet hubu.

JP

Nejlepší bude, když se svojí radou budete také sám řídit.

  • Počet článků 392
  • Celková karma 21,37
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik