Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dokud, pane Sebesto, budeme volit strany pro obsazeni Snemovny, ten "gulas" vzdy bude. At to chcete ci ne.

Snemovna je dulezitym utvarem. Vyplnenim tech 200 (liche cislo by bylo lepsi) kresel podle scenare prevzane z volby senatoru, by ten kolotoc jiste narovnalo. Potom vsak by jste nemusel premyslet, jak to zlepsit.

2 1
možnosti
Foto

Nebo bych volil podle scénáře komunálních voleb.

0 0
možnosti
SN

:-).......koho považujete za společného nepřítele, proti kterému je třeba se spojit a bojovat? ANO? Vy byste si tam zřejmě přál zase ty zloděje, co to tu od sameťáku rozkrádali? JSem určitě starší než Vy, ale paměť mi slouží perfektně ! RvRvRv

6 5
možnosti
Foto

;-D;-D;-Dto stou dokonalou pamětí jste zrovna včera hezky předvedlR^

2 4
možnosti
KP

Boží prostoto, Tvé jméno je Šebesta.

3 3
možnosti
SB

Pokud se demokratické strany nedokážou smysluplně dohodnout, budeme muset udělat to, co je nám nejvíc proti srsti.

Zdroj: https://ondrejsebesta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=741917

.............

Vycházíte z mylného předpokladu, že těm stranám, o nichž píšete jako o demokratických, jde o to, co vy považujete za dobro.

Těm však ve skutečnosti jde jen a jen k koryta. Samozřejmě to budou maskovat různými frázemi, aby vás nechytaly jako voliče, ale jde jim opravdu jen a jen o koryta. Proto vaše výzva, aby se nezakládaly stále nové strany, je marná. Když někdo ucítí, že jinou šanci nemá, tak tu novou stranu založí. Jiná možnost mu z jeho kariéristického pohledu nezbývá.

5 2
možnosti
Foto

I33v15a84n 65M22a63r93e13k

13. 1. 2020 8:10

Pane Beneši. R^[>-]

3 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 23,93
  • Průměrná čtenost 640x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik