Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
Foto

Přečetla jsem první blogu větu a stačilo... RvNezáleží na tom, kdo demonstraci svolal, ale na tom, že nejméně 70 tisíc (?) lidí mohlo konečně svobodně a veřejně vyslovit svůj názor na současnou situaci u nás. A to je opravdu dost - v době, kdy jim to naše "nestranná" meinstreamová média jim to málokdy dovolí). Řečníků na demonstraci bylo mnoho, souhlasila jsem jen s některými. Zaujalo mě, že na konci demonstrace zazpívala píseň známou píseň z r. 1989 "Ať mír dál zůstává s touto krajinou..." paní Marta Kubišová. Proč se o tom média nezmiňují?R^[>-]

1 4
možnosti
NP

Pani Pantlíková, dejte odkaz, že tam zazpívala, jinak je to nehoráznost, že Martu Kubišovou spojujete s takovou akcí Rv

2 2
možnosti
PK

Hezky jste to popsal. Souhlasím a karma. Snad jen s tím Pavlem budu opatrný a budu hodně dlouho přemýšlet, komu budu ochotný hlas dát. Pokud tedy ho nakonec vůbec někomu dám.

Z té demonstrace jsem slyšel proslov jen jediný. A to ten pana Rajchla. No, nemohu si pomoci, ale tolik zášti, nenávisti a zla, jsem od někoho, kdo si hraje na politika, opravdu hodně dlouho neslyšel. Cítil jsem slova o znárodňování/vyvlastnění a hrozbu všelidovými soudy a dlouhými tresty. Jenže to tady už bylo a opravdu to nechci.

p.s. alespoň jedna veselá věc na závěr. Kandidát SPD na prezidenta, Bašta. Tak to mě pobavilo neskutečně. Tady by mě opravdu zajímalo, co za zoufalce by mohlo podobného tragéda volit. To snad nemůže myslet vážně ani ten, který je dvě hodiny po loboTomii mozku, provedenou dlouhým projevem pana Tomia.

Mějte hezký den vy, i vaši čtenáři.

6 0
možnosti
AK

Když dostanete předpis SIPO vyšší než je váš důchod, začne vám být demokracie ukradená.

Stejně jako práva menšin, genderově vyvážené zprávy, korespondenční volby nebo národní pták.

Proč z Německa musí vždycky přijít jen nějaké pohroma?

Když to není světová válka, je to ekonomické devastace Evropy cestou Energiewende a Green Dealu.

6 0
možnosti
AP

Němci nedělají malé chyby!

4 0
možnosti
EH

Každý demonstrant je něčí užitečný idiot.

Když jdu na koncert, nemusí se mi líbit každá písnička. Když jdu na demonstraci, nemůžu odejít z davu, když se mi nelíbí řečník. Fiala útočil na řečníky, ale stejně tím urazil demonstranty. Urazil jejich inteligenci, protože je nepřímo nazval těmi užitečnými idioty. :-)

PS: Nicméně se obávám, že více lidí dá přednost přetopenému bytu za cenu pádu Ukrajiny. I když pominu, že přetopený byt už byl luxus minulou zimu.

3 4
možnosti
MS

Nevšiml jsem si nikdy, že by účastník koncertu, či účastník demonstrace byl držen v kleci a přístupové cesty zataraseny ozbrojenci. Z toho jasně vyplývá, že kdokoli, kdykoli může bezpečně odejít, když se mu nelíbí písnička, nebo řečník. V opačném případě se dotyčný nechová jako idiot užitečný, ale reálný. A to fakt není vina žádného politika zleva, nebo zprava. Nejde urazit něco, co není.

7 1
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik