Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostá pravda. Jak někdo mohl vůbec Národní ivnestiční plán brát vážně? Na úrovni vlády není možné plánovat 358 hřišť a 411 čističek, pouze indikovat směry a potřebný rámec.

Jenom technická poznámka, záchod po Němcích by musel být starý již 75 let a nedzědili jsme ho, ale ukradli.

0 0
možnosti

Pokud je Váš článek jednou z anekdot Vašich sbírek, tak ta díla na odbyt asi příliš nejdou.

1 0
možnosti

Klidně se z těch třech nenaplněných bodu opopínkujte, ale nezměníte nic na situaci a názoru značné části voličstva. Že je to podle Vaší nemoudré úvahy za rozdané koblihy nechám bez komentáře. Premiér je chaotik, jistě cholerik, pochopitelně, že si do svého týmu bude vybírat a tolerovat lidi, kteří to snesou.... atd.atd.

Je ale momentálně nejschopnější dirigovat orchestr individuálních hráčů, kterým se říká koaliční vláda. Vláda je stabilní, obešli jsme se bez provizorních úřednických vlád a provizorních rozpočtů. Jaké dříve napáchaly pády vlád škody si určitě nevzpomenete. Pokud článek skončí jako takový - zůstane dalším zbytečným plivacím textem. Pokud se stejným pohledem zaměříte na potenciální konkurenty na křeslo premiéra rád si Vaší úvahu přečtu.

2 0
možnosti

nemáte pravdu. je to zločinec

0 0
možnosti
  • Počet článků 385
  • Celková karma 25,20
  • Průměrná čtenost 627x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik