Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

MPA nefandím ani za mák a domnivam se, ze je velkou ostudou republiky,ze nekdo tak hloupy, arogantni a neschopny muze zastavat takto vysokou funci.

4 0
možnosti
ZZ

Bohužel, takových politiků má současný pětislepenec velkou většinu.

3 0
možnosti
DK

Výborně napsáno. Vystihl jste to dokonale. Mám na paní Pekarovou stejný názor.

2 4
možnosti
Foto

M.P.A. je názorným příkladem, jak docela pěkně lehce je možné v ČR získat dobrou "sesli" (přesněji křeslo) ve vysoké funkci s nulovou odpovědností a hlavně s měsíčním platem 250 tisíc Kč /plus náhrady/.

12 8
možnosti
Foto

A pro Vás pořád žádnou nemají. Není to k zlosti?

7 14
možnosti
PD

Nevím jestli nepřítel, ale jako hromosvod ano a jde tomu hodně naproti. Jednak svým vystupováním, kdy je vidět léta driny v kursech mediální komunikace...klidně by mohla prodávat hrnce důchodcum nebo si založit sektu nebo církev. A potom samozrejme tím, ze v opozici měla recept na úplně všechno a v koalici si sedla do pohodlne sesle bez osobní zodpovědnosti...v tom si může podat ruku s druhou podobnou svazackou Richterovou

13 2
možnosti
JV

Jsem nevěděl, že nepřítel je synonymem hloupého.....

4 0
možnosti
JV

A já rád nejsem. Je to arogantní ženská, která vůbec nepochopila podstatu funkce předsedy Sněmovny, nezvládá procesní úkony a uráží dokonce i poslance, kterým předsedá a které zastupuje. Předsedkyně pidistrany která by se sama do Parlamentu neměla šanci dostat a které se koaliční partneři báli svěřit ministerstvo. Ještě se dosud nestalo aby předseda koaliční vlády ve vládě neseděl. Váš podivný vkus vůči ženské kráse je váš problém.

13 9
možnosti
JV

...koaliční strany...

1 1
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 24,37
  • Průměrná čtenost 626x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik